Cooler Master sickleflow 120 kasa fanı alınır mı?

Diss2ready

Decapat
Katılım
16 Aralık 2019
Mesajlar
400
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Kasama yukarıdaki fan setinden almak istiyorum. Şu an stokta yok biliyorum ama eğer güzel ürünse geldiği gibi alacağım. Bu fanı kullanan var mı? Sesi ve performansı nasıl, bu fiyata alınır mı?

Ayrıca benim anakartım Gigabyte B450M S2H. Bu anakartta iki tane fan girişi var, biri işlemci fanı diğeri kasa fanı. İşlemci fanı takılı sorun yok ama kasa fanı için fan Hub'um yok. Bu setin ile birlikte fan Hub geliyor mu, ayrı bir tane Hub almama gerek var mı? Bir de benim anakart ARGB desteklemiyor, RGB destekliyor. Bu fanları takarsam ışığı yanmayacak mı şimdi, yoksa Hub içinden çıkıyorsa onunla birlikte ışığı yanıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
3'in 1 alırsanız kontrolcüde geliyor. 🙂 fanlara gelirsek güzel, alınır. 69 CFM'e kadar hava akışı sağlıyor. Maksimum 30dB ses çıkarıyor. Mükemmel!

Hocam çok teşekkür ederim. Bişi daha soracağım. Benim anakartım gigabyte b450m s2h, argb desteği yok. RGB desteği var, ışıkları yanmayacak mı? Yoksa kontrolcü olunca yanıyor mu?

Bir de şey şimdi ben bu üçlü seti alacağım ön kısıma takacağım. Elimde 3 tane daha dark markasının fanı var ama Pwm değil direk silent modda çalışıyor, yüksek modu çok sesli. Çok da iyi hava akışı yok. Bunları da param olunca değiştirceğim ama şimdilik kullanmak istiyorum üst tarafa ve arka egzoza takacağım. Şimdi bu sickleflow'u anakarttaki tek olan fan girişine taksam diğer dark fanların ayrı bir kontrolcüsü var, onu da güç kaynağına bağlamak mümkün mü? Zaten silent modda çalışacak. İnternette az baktım pek bilgim yok ama molex ile oluyor sanırım. Kontrolcü şu şekilde, dark fanlar 6 pin:

kontrolcu.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı