Merhabalar, başlıkta belirttiğim iki kasadan birini almak istiyorum. MSI MPG Gungnir 110M Modelinde Type-C portu olduğu için onu tercih edeceğim gibi, siz neler düşünüyorsunuz bu iki kasa hakkında? Sizce hangisini almalıyım?
Merhabalar, başlıkta belirttiğim iki kasadan birini almak istiyorum. MSI MPG gungnir 110M modelinde Type-C portu olduğu için onu tercih edeceğim gibi, siz neler düşünüyorsunuz bu iki kasa hakkında? Sizce hangisini almalıyım?
En ucuz Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa özelliklerini incele, 3.455,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gungnir modelinin ön paneli ızgaralı olmayan versiyonunu kullanıyorum fakat ona rağmen hava akışı kasada gayet güzel. Açıkçası hoş bir duruşu var bana göre, tabi son seçim size kalmış. Itopya'dan ürün alırsanız çok uzun süre bekleyebilirsiniz bunu da küçük bir not olarak eklemek isterim. Ayrıca HB'de MSI ürünleri için kdv indirimleri oluyor ve fiyatları şu anda gördüğünüz gibi gayet güzel fiyatlara iniyor. Bence kasanın görünümü hoşunuza gittiyse bu fiyata almanızı tavsiye ederim.
Hocam önerdiğiniz ürünlerin neredeyse hepsini ilk defa görüyorum ve gördükten sonra acayip beğeniyorum. Adeta afrikaya gidip yetenek bulup gelen gözlemciler gibisiniz. .