Kapalı CoolerMaster MasterKeys Pro S RGB - Mekanik TKL Klavye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
7 Nisan 2017
Mesajlar
278
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok.
Cinsiyet
Erkek
Klavyenin hiç bir sıkıntısı yoktur. Tüm renkleri çalışmaktadır (ışığı yanan görseller ışıklı ortamda çekilmiştir, ışığı gayet kuvvetlidir). Sadece C ve B tuşlarında hafif renk solması vardır ve sağ alttaki CTRL tuşunda hafif bir kırılma vardır fakat rahatsızlık vermemektedir. Resimlerde detaylıca gösterimi yapılmıştır.

Sonda ki resimde klavyenin özelleştirilebilir ışıklarına dikkat çekilmek istenmiştir. Caps ve SCR tuşları sadece aktif olunca ışıkları yanıyor, klavyenin özelliğidir. W,A,S,D tuşlarına nefes alma efekti olduğu için, resim çekerken ışığının azaldığı kısma denk gelmiş. Yazılım ile klavyenin her şeyi ayarlanıyor.

Onun dışında tertemiz bir klavyedir. Özellikle turnuvaya giden oyuncular için birebirdir. Numpad tuşları yoktur. Bundan dolayı rahatça masanıza koyabilirsiniz. Programı ile rahatça tüm tuşlarının renklerini ve makrosunu ayarlayabilir, hepsini özel profile kaydedebilirsiniz.

Not: Bu LITE versiyonu değildir. İnternetteki 300 TL'lik olan modellerle karıştırmayın. Mekanik anahtarları kahverengidir.

Ürününün stokları tüm dünyada bitmiş durumdadır. Hiç bir yerde satışı yoktur. Uygun fiyattan verilmektedir.

Ürüne bakmak için tıkla!
 
Son düzenleme:
x5_7192090996e9.jpg

Caps, W, A, S, D tuşları neden yanmıyor? Faturası ve garantisi hala bulunmakta mı ?
 
Eki Görüntüle 768184
Caps, W, A, S, D tuşları neden yanmıyor? Faturası ve garantisi hala bulunmakta mı ?
Tuşları yanıyor, sadece nefes alma efekti var orada, ona denk gelmiş. Fatura ve garantisi bulunmuyor.
Caps ve SCR tuşları sadece aktif olunca yanıyor. Dediğim gibi hiç bir düzenbazlık yok, gerçek neyse ilan sayfasında açıklamaya yazıldı.
1607409886213.png
 
Denk gelen kısmı bir daha çekebilirsin bence.

Elbette çekebilirim fakat şu an paketli kutunun içinde duruyor, tekrardan açmak istemiyorum fakat almak istiyorsanız sizin için paketinden çıkarıp resmini çekebilirim.

2017 Kasım ayında Adeksstore'dan indirimle 440 TL civarında bir paraya satın aldım. Sitelerine girip hesabıma baktım fakat nedense siparişlerim ekranında gözükmüyordu.
Bu zamanlar dolar 3.80TL seviyesinde işlem görüyordu, şu anki artan vergiler + dolar kurunu düşünürsek, değerinin az çok ne kadar artacağını tahmin edebilirsiniz.

Üstüne biraz daha eklerim, daha 0'ını alırım diyorsanız, bu sizin görüşünüz. Fakat o alacağınız klavyenin kalitesi, kesinlikle bu klavyenin yakınından dahi geçemez. Dilerseniz klavyenin Türkçe/İngilizce inceleme videolarını izleyebilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Windows tuşu da silinmiş galiba, hocam yanlış anlamayın 500 TL'ye satışı zor. Özellikle de tuşlarında deforme olduğu için.
Hiç bir tuşunda deforme yok. Işıktan kaynaklı böyle görünüm ortaya çıkmış. Zaten GET üzerinden önceden çok satışım oldu ve bazı satışlarımın yorumları profilde mevcut, yani her hangi bir kazıklama durumu yok ortada. Her şeyi olduğu gibi zaten belirttim ve zaten alan kişi memnun olmazsa GET güvencesiyle iadesinide yapabilir. Yani özelliklerine göre gayet makul fiyattan satışa koydum.
 
Hiçbir tuşunda deforme yok. Işıktan kaynaklı böyle görünüm ortaya çıkmış. Zaten GET üzerinden önceden çok satışım oldu ve bazı satışlarımın yorumları profilde mevcut, yani herhangi bir kazıklama durumu yok ortada. Her şeyi olduğu gibi zaten belirttim ve zaten alan kişi memnun olmazsa GET güvencesiyle iadesini de yapabilir. Yani özelliklerine göre gayet makul fiyattan satışa koydum.

Estağfurullah hocam, ben kimseye kazıklıyorsun demedim saygım var yanlış anlaşılmasın. Sadece fiyatını yüksek buldum o kadar.
 
Estağfurullah hocam, ben kimseye kazıklıyorsun demedim saygım var yanlış anlaşılmasın. Sadece fiyatını yüksek buldum o kadar.
Bu tarz konuları böyle yerlere çekebilenler olabiliyor, onlara hitaben bir açıklama yaptım. Yoksa ben de biliyorum tabii ki kötü niyetli yazmadığınızı. Yani paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum bende. Yoksa klavye çok güzel, inanın klavye daha çok yıpranmasın diye uzun süredir kullanmıyorum. Ve olabildiğince kalitesine göre makul bir fiyattan satmaya çalışıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı