D DeadlyShot Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 341 31 Mayıs 2018 #1 Yaklaşık bütçem 400-500 arası oynuyor. Benim kulaklık kullanmaktaki amacım asıl olarak oyun oynamak o yüzden 7.1 tercih ediyorum. Ama mesela oyun beklerken de müzik dinliyeceğim yani müzik dinlemek benim için önemli. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Yaklaşık bütçem 400-500 arası oynuyor. Benim kulaklık kullanmaktaki amacım asıl olarak oyun oynamak o yüzden 7.1 tercih ediyorum. Ama mesela oyun beklerken de müzik dinliyeceğim yani müzik dinlemek benim için önemli. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 31 Mayıs 2018 #2 Hyperx Cloud 2 önerebilirim.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 31 Mayıs 2018 #3 Aralarından CoolerMaster MH750 öneririm aralarından, diğer önerim ise Kraken V2 7.1 olur.
D DeadlyShot Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 341 31 Mayıs 2018 #4 MB Lutz dedi: Hyperx Cloud 2 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ama okuduğum yazılara göre HyperX Cloud 2 artık eskimiş durumda olduğunu okudum. Ve 4 yıl önce çıkmış bir kulaklık. Acaba siz neden önerdiniz?
MB Lutz dedi: Hyperx Cloud 2 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ama okuduğum yazılara göre HyperX Cloud 2 artık eskimiş durumda olduğunu okudum. Ve 4 yıl önce çıkmış bir kulaklık. Acaba siz neden önerdiniz?
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 31 Mayıs 2018 #5 DeadlyShot dedi: Ama okuduğum yazılara göre HyperX Cloud 2 artık eskimiş durumda olduğunu okudum. Ve 4 yıl önce çıkmış bir kulaklık. Acaba siz neden önerdiniz? Genişletmek için tıkla... Kulak kavraması olsun ses iletkenliği olsun bunlar önemli etken.
DeadlyShot dedi: Ama okuduğum yazılara göre HyperX Cloud 2 artık eskimiş durumda olduğunu okudum. Ve 4 yıl önce çıkmış bir kulaklık. Acaba siz neden önerdiniz? Genişletmek için tıkla... Kulak kavraması olsun ses iletkenliği olsun bunlar önemli etken.
D DeadlyShot Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 341 31 Mayıs 2018 #6 inPijamas dedi: Aralarından CoolerMaster MH750 öneririm aralarından, diğer önerim ise Kraken V2 7.1 olur. Genişletmek için tıkla... Peki neden Razer? Adamlar adları üstünden satış yapıyorlar diye okudum.
inPijamas dedi: Aralarından CoolerMaster MH750 öneririm aralarından, diğer önerim ise Kraken V2 7.1 olur. Genişletmek için tıkla... Peki neden Razer? Adamlar adları üstünden satış yapıyorlar diye okudum.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 31 Mayıs 2018 #7 DeadlyShot dedi: Peki neden Razer? Adamlar adları üstünden satış yapıyorlar diye okudum. Genişletmek için tıkla... Kullandığınızda olayın öyle olmadığını, deneme imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim ve emin olun bayılacaksınız.
DeadlyShot dedi: Peki neden Razer? Adamlar adları üstünden satış yapıyorlar diye okudum. Genişletmek için tıkla... Kullandığınızda olayın öyle olmadığını, deneme imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim ve emin olun bayılacaksınız.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 31 Mayıs 2018 #8 @MB Lutz 'e katılıyorum. Cloud 2 diğerlerinden çok daha iyi malzeme kalitesi ve konfora sahip.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #9 MH750 modelimizi tercih edebilirsiniz. Gerçek 7.1 özelliğini aktif ettiğinizde gayet kaliteli ses veriyor.
MH750 modelimizi tercih edebilirsiniz. Gerçek 7.1 özelliğini aktif ettiğinizde gayet kaliteli ses veriyor.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 31 Mayıs 2018 #10 Cooler Master Türkiye dedi: MH750 modelimizi tercih edebilirsiniz. Gerçek 7.1 özelliğini aktif ettiğinizde gayet kaliteli ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Gerçek 7.1 mi? Ürün, sanal 7.1 destekliyor. Ya nasıl reklam yapacağınızı şaşırdınız ya da dalgınlığınıza denk geldi.
Cooler Master Türkiye dedi: MH750 modelimizi tercih edebilirsiniz. Gerçek 7.1 özelliğini aktif ettiğinizde gayet kaliteli ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Gerçek 7.1 mi? Ürün, sanal 7.1 destekliyor. Ya nasıl reklam yapacağınızı şaşırdınız ya da dalgınlığınıza denk geldi.