CoolerMaster MH750 vs SS Arctis 5 vs Corsair Void USB

Kullandığınızda olayın öyle olmadığını, deneme imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim ve emin olun bayılacaksınız.

Arkadaşımda vardı onda denerim. Ama zannetmiyorum o kadar güzel değildi önceden de oynamıştım onun ekipmanlarıyla.

En son olarak Cloud 2 ile CoolerMaster MH750 arasında kaldım. Ama daha güncel olduğu için CoolerMaster MH750 alıcam galiba. Hala fikirlerinizi alabilirim.

En son olarak Cloud 2 ile CoolerMaster MH750 arasında kaldım. Ama daha güncel olduğu için CoolerMaster MH750 alıcam galiba. Hala fikirlerinizi alabilirim.

cloud 2 yayın`cılar kullandığı için size güzel ve ilgi çekici geliyor yoksa iyi bir kulaklık değil, ve arctis 5-7 bunların bassları hiç iyi değil, [test ettim hepsini] ve MH750 dip diye ses çıkartıyor ben beğenmedim, benim tavsiyem corsair void pro kullanırken gerçekden savaşır gibi oluyor, şaka maka güzel kulaklık diğerlerine göre daha ses kalitesine sahip, MH750 fazla denemedim ama corsair`e bakmadan lütfen karar verme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…