Müslüman olmayan birine Allah rahmet eylesin denilir mi? (Abidik gubidik kişiler yazmasın zaten adamın inancına karışmıyorum. Sadece benim bildiğim Müslüman olmayanlara "Allah rahmet eylesin" denilmez.
Dangerous Minds: Directed by John N. Smith. With Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Courtney B. Vance, Robin Bartlett. An ex-Marine turned teacher struggles to connect with her students in an inner city school.
Müslüman olmayan birine Allah rahmet eylesin denilir mi? (Abidik gubidik kişiler yazmasın zaten adamın inancına karışmıyorum. Sadece benim bildiğim Müslüman olmayanlara "Allah rahmet eylesin" denilmez.
Hocam Allah kahretsin falan cidden bu kadar yıkıldınız mı? Tamam yani şey demek istemiyorum "Coolio kim be buna mı üzülüyorsun?" demiyorum. Ancak ananız babanız yakınınız ölmüş gibi cidden yıkıldınız mı?
Hocam Allah kahretsin falan cidden bu kadar yıkıldınız mı? Tamam yani şey demek istemiyorum "coolio kim be buna mı üzülüyorsun?" demiyorum. Ancak ananız babanız yakınınız ölmüş gibi cidden yıkıldınız mı?
Hocam Allah kahretsin falan cidden bu kadar yıkıldınız mı? Tamam yani şey demek istemiyorum "coolio kim be buna mı üzülüyorsun?" demiyorum. Ancak ananız babanız yakınınız ölmüş gibi cidden yıkıldınız mı?