"cordisdie" YouTube kanalı 13 senenin ardından tekrar aktif oldu

Makaleler
26
2012 yılında, Call of Duty Black Ops II oyunu için "cordisdie" adında bir YouTube kanalı açılmıştı. Bu kanala ise Black Ops II duyurusundan önce 9 Temmuz 2012'de tek bir video atıldı ve günümüze kadar da öylece kaldı.

Cordisdie ne diye soracak olursanız, Black Ops II'nin hikayesinde savaştığımız bir düşman grubun adı ve bu grubun başında da Raul Menendez var. Çok detaya girmeyeceğim, hikayeyi oynamış olanlar bilir.

İlk yüklenilen video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Black Ops'u yapan ana stüdyo olan Treyarch böyle ilginç pazarlama taktiklerini çok sık uygulayan bir firma. Her oyunlarında yaptıkları gibi zamanında Black Ops II için de bu şekilde bir pazarlama yapmışlar. Şimdi ise Black Ops II devamını anlatan 7. oyun için de bu en son videosu 13 sene önce atılan YouTube kanalını aktif hale getirerek bir video daha attılar. Bu videoda yine ana düşman karakterimiz Raul Menendez'i görüyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen sene çıkmış olan Black Ops 6 oyunu için de bir web site üzerinden oyun ile ilgili belli zamanlarda videolar paylaşarak insanları hype'lamaya çalışıyorlardı, şimdi aynısını tekrardan çok uzun süre önce açılmış YouTube kanalında yapıyorlar.

Bu kanal Activision tarafından resmi bir kanal bu arada, çok fazla fake konsept kanallar var ancak bu gerçek olanı. Bakalım yine 1 video atıp bırakacaklar mı yoksa devam mı edecekler göreceğiz.

Ben teaserdan daha farklı bir şey bekliyordum hikayeye dair bir detay ya da oynanış görüntüsü.

Ben teaserdan daha farklı bir şey bekliyordum hikayeye dair bir detay ya da oynanış görüntüsü.

Görüntüler yayınlamaya devam ederse oyun içinden birkaç şey görürüz, geçen sene yaptıkları gibi.

Yeni konular

Geri
Yukarı