Core 2 Duo E4500 League of Legends Solma ve Karıncalanma sorunu

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.035
Makaleler
25
Önce kötü durumda olduğunu düşündüğüm bilgisayarımın özelliklerini vereyim: Intel Core 2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz, 2.00 GB RAM, 32 bit işletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci. Tek oynadığım oyun League of Legends. Ayarları düşünerek oynayabiliyordum oyunumu ama geçen gün oyunumun rengi soldu bir anda. Bütün ekranın değil, sadece oyunun. Oynayamıyorum şu an. (Oyunu silip düzgünce tekrar yükledim dosyalarda sıkıntı yok). Videolarda garip bir karıncalanma sorunu olmaya başladı. Arkadaşlarım ekran kartıma bir şeyler olduğunu söylediler ama ben bir bilene sorayım dedim. Bilgisayarıma ne olmuş olabilir? Sistemim de neleri değiştirirsem oyunumu daha iyi oynayabilirim?

Ekran kartının bozulmuş olma ihtimali çok yüksek. Özellikle de kartın belleği bozulduğunda renklerde bozulma meydana gelebilir. RAM 4 GB olmalı en azından. Ekran kartı olarak da GTX 750 Tİ alınabilir. Tabi anakart VIA yonga setli olmamalı. G31/G41 ise de umarım Foxconn değildir zira yine uyum sorunu yaratabilir yeni ekran kartları ile.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı