Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 RAM 2 Anakart Intel expres G41 Chipset İşlemci Intel core 2 duo e6550 YouTube takılırkan mavi ekran veriyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Çözüm Umut Nas 18 Kasım 2022 Bunu indirip kurun: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9111019_XPVistaWin7.zip sfc scannow yapin: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Son olarak bi' RAM testi yapin: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
Bunu indirip kurun: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9111019_XPVistaWin7.zip sfc scannow yapin: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Son olarak bi' RAM testi yapin: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.053 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 18 Kasım 2022 #11 Size paylaştığım rehbere bakarsanız paylaşabilirsiniz. Eğer yine olmazsa da dosyaları Minidump klasöründe boş bir klasöre kopyalayın. Sonra sıkıştırıp zip arşivine dönüştürün ve bizlerle paylaşın. Artı 0 Eksi
Size paylaştığım rehbere bakarsanız paylaşabilirsiniz. Eğer yine olmazsa da dosyaları Minidump klasöründe boş bir klasöre kopyalayın. Sonra sıkıştırıp zip arşivine dönüştürün ve bizlerle paylaşın.
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #12 KojiroHyuga04 dedi: Size paylaştığım rehbere bakarsanız paylaşabilirsiniz. Eğer yine olmazsa da dosyaları Minidump klasöründe boş bir klasöre kopyalayın. Sonra sıkıştırıp zip arşivine dönüştürün ve bizlerle paylaşın. Genişletmek için tıkla... her şekilde engelliyo Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Size paylaştığım rehbere bakarsanız paylaşabilirsiniz. Eğer yine olmazsa da dosyaları Minidump klasöründe boş bir klasöre kopyalayın. Sonra sıkıştırıp zip arşivine dönüştürün ve bizlerle paylaşın. Genişletmek için tıkla... her şekilde engelliyo
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.053 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 18 Kasım 2022 #13 Fotoğraf atın adım adım yardımcı olayım. Artı 0 Eksi
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #14 KojiroHyuga04 dedi: Fotoğraf atın adım adım yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf uygun olur. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Fotoğraf atın adım adım yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf uygun olur.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.053 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 18 Kasım 2022 #15 Siz bana atacaksınız. Anlaşamıyoruz sizinle sanırım. Ya da neyse boşverin. İndirin Teamviewer, oradan bağlanıp alayım dosyaları. Kurulumu yapın, bana ID ve şifre paylaşın başka bir şeye gerek yok. Artı 0 Eksi
Siz bana atacaksınız. Anlaşamıyoruz sizinle sanırım. Ya da neyse boşverin. İndirin Teamviewer, oradan bağlanıp alayım dosyaları. Kurulumu yapın, bana ID ve şifre paylaşın başka bir şeye gerek yok.
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #16 KojiroHyuga04 dedi: Siz bana atacaksınız. Anlaşamıyoruz sizinle sanırım. Ya da neyse boşverin. İndirin Teamviewer, oradan bağlanıp alayım dosyaları. Kurulumu yapın, bana ID ve şifre paylaşın başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... neyin fotoğrafın çekmemi istiyorsun sırayla söyleyin anlamadığım yeri size söylerim Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Siz bana atacaksınız. Anlaşamıyoruz sizinle sanırım. Ya da neyse boşverin. İndirin Teamviewer, oradan bağlanıp alayım dosyaları. Kurulumu yapın, bana ID ve şifre paylaşın başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... neyin fotoğrafın çekmemi istiyorsun sırayla söyleyin anlamadığım yeri size söylerim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.053 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 18 Kasım 2022 #17 Bakın, siz engelleniyor diyorsunuz ya. Erişim engeli çıkıyordur size. O engelliyor dediğiniz yerin fotoğrafını atın. Artı 0 Eksi
Bakın, siz engelleniyor diyorsunuz ya. Erişim engeli çıkıyordur size. O engelliyor dediğiniz yerin fotoğrafını atın.
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #18 KojiroHyuga04 dedi: Bakın, siz engelleniyor diyorsunuz ya. Erişim engeli çıkıyordur size. O engelliyor dediğiniz yerin fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... sorun bu işte Dosya Ekleri izin yok.PNG 31,3 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Bakın, siz engelleniyor diyorsunuz ya. Erişim engeli çıkıyordur size. O engelliyor dediğiniz yerin fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... sorun bu işte
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #19 @Mehkye, TeamViewer ile ID verin, baglanip dosyalari alayim. Artı 0 Eksi
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #20 Umut Nas dedi: @Mehkye, TeamViewer ile ID verin, baglanip dosyalari alayim. Genişletmek için tıkla... bilader kime veriyim kafam karıştı Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @Mehkye, TeamViewer ile ID verin, baglanip dosyalari alayim. Genişletmek için tıkla... bilader kime veriyim kafam karıştı