Core 2 Duo E7300 sistem hangi oyunları kaldırır?

Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşimin elinde bir bilgisayar var ve özellikleri biraz düşük sizce piyasadaki PUBG türü oyunların hangilerini kaldırabilir?
  • Core 2 Duo E7300
  • R5 230 1 GB
  • 4 GB RAM
  • Windows 7 64 Bit
  • 250 GB boş alan
İnternet üzerinde test olmadığı için size soruyorum.
Realm Royale ve Fortnite önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modeli sanırım

O ekran kartını ikinci el almayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu?
Anakart modeli bu sizce sıkıntı olur mu?
GA-P43-ES3G (Rev. 1.4) | Anakart | GIGABYTE
İşlemciyi 4 çekirdek mi almalıyım yoksa E8400 yeter mi?
Sahibinden şu işlemciyi buldum:
INTEL CORE 2 QUAD Q6600 İŞLEMCİ at sahibinden.com - 582112155
Attığım linkler zaten 2.El Türkiye'de daha ucuzunu bırak 2. Eli 3. 4. 5. El de bile bu kadar ucuz bulamazsın. İşlemci konusunda Q6600 değil de Q8400 veya üstü bir işlemci al daha iyi olur. Dört çekirdek olduğu için elbette daha iyi olur ekran kartını darboğazdan kurtarır oyununu daha iyi oynarsın.

Arkadaşlar kardeşimin elinde bir bilgisayar var ve özellikleri biraz düşük sizce piyasadaki PUBG türü oyunların hangilerini kaldırabilir?
  • Core 2 Duo E7300
  • R5 230 1 GB
  • 4 GB RAM
  • Windows 7 64 Bit
  • 250 GB boş alan

Kanka sana bir oyun önerim var Minecraft ve Valorant Valorant için ekran kartı belleği 1 GB olması lazım hem de işlemcinin Intel Core 2 Duo E8400 olması lazım Valorant için Core 2 Duo E7300 kaldırır mı bilmiyorum ama Minecraft garanti olur.
  • Core 2 Duo E7300
  • R5 230 1 GB
  • 4 GB RAM
  • Windows 7 64 Bit
  • 250 GB boş alan
knk sana bir oyun önerim var minecraft ve valorant valorant için ekran kartı belleği 1 GB olmasılazım hemde işlemcinin Intel Core 2 Duo E8400 olması lazım valorant için Core 2 Duo E7300 kaldırırmı bilmiyorum ama minecraft garanti olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı