Core 2 Duo E8400 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben yarın ekran kartı alacağımda önerileriniz nedir ? [Maksimum bütçe : 200 tl]

• Anakart: Asus P5G41T-M LX Motherboard Motherboards - P5G41T-M LX
  • Windows 7 Ultimate
  • 4 GB RAM
  • Ekran kartı yok.
  • İntel core 2 duo E 8400 3.00GHz(2Cpus)

Bana göre ASUS GT630 iyi. Size göre ?
ASUS
GT420 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı : 142 TL

ASUS
GT630 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı: 175 (İçlerinde hız olarak önde bu model )

ASUS GT210 GDDR3 1GB 64BIT NVIDIA GEFORCE DX10.1 EKRAN KARTI : 90 TL

Güç kaynağım 300 W sanırım. Önerileriniz nedir? Oyunlarda kasmayıp, işlem hızı yüksek olma kriteri önemlidir.
Aynı zamanda anakartıma uyar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için ekran kartı alacaksan ve performans istiyorsan bence o kartlara hiç bakma bütçeni biraz daha artık ve ya yeni bir sistem topla. GT 630 çöp bir kartır buralarda da pek sevilmez.:)

ASUS HD6670 GDDR3 2GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI . bunun özellikleride güzele benziyor.

- - - Güncellendi - - -

Oyun için ekran kartı alacaksan ve performans istiyorsan bence o kartlara hiç bakma bütçeni biraz daha artık ve ya yeni bir sistem topla. GT 630 çöp bir kartır buralarda da pek sevilmez.:)

O kadar zaman yok. Şuan bilgisayarda ekran kartı yok. Mavi ekrana düştüğü için çıkardım.

- - - Güncellendi - - -

Yarına kadar 200 tl bütçe ile alınabilecek başka ,daha iyi ekran kartı önerebilecek arkadaşlar var mı ?

Ancak şöylede bir olay var. Geçenlerde buna benzer bir konu açtığımda Recep Baltaş açtığım konuda ekran kartı olarak Powercolor R7 250 O.C. GDDR5 1GB 128BIT AMD Radeon DX11.2 ekran kartını önermişti. Özellik olarak azda olsa lider bu ekran kartı gibi gözüküyor bu da düşünülebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı