Core 2 Duo E8500 sisteme yükseltme

Bilal Çakmak

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS H81M-D R.2
İNTEL İ7 4790K 4.0 GHZ
Sappire Pulse RX 6600 8 GB 128 bit
KİNGSTON 16 GB 2X8 (1333-1600)
HARDDİSK 1TB
120GB SSD
1TB SSD
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın. Ben bilgisayarımı yenileyecektim fakat komple yenileme işlemim baya zaman alacak ben de ufaktan başlamak istiyorum. Neyse ilk ekran kartı almak istedim. Nvidia GeForce 9500 GT 1 GB kullanıyordum ama şu an almak istediğim 2-3 tane ekran kartı arasında kararsız kaldım.
  • QUADRO G41M-45C
  • Intel core duo E8500 3.16-3.16
  • 4 GB RAM
  • Nvidia Geforce GT 9500 1 GB 128 Bit DDR3
Ekran Kartları:
1) Nvidia GeForce GT 730 2 GB 128 Bit
2) Asus AMD redeon R7240 2 GB GDDR3
3) Asus AMD REDEON R7250 2 GB GDDR5

Sizce hangisini almalıyım hangisi daha iyi olur? Fiyat olarak en fazla 450-500 TL verebilirim. Korktuğum şeylerden bir tanesi acaba anakartım GDDR3 veya 5'i darboğaz yapmadan işlemcim sıkıntı çıkarmadan kullanabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim hayırlı sabahlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kolay gelsin core 2 duo dan daha yüksek bir sisteme geçmenizi tavsiye ederim
fazla darboğaz sıkıntısı olmaz merak etmeyin
3. yü tavsiye ederim cidden fiyatına göre iyi bir ekran kartıdır.
tek sorun giriş olarak VGA yı göremedim bunu dikkate alınız !
veya VGA TO HDMI aracısı alın

Anakart olarak GIGABYTE GA-F2A68HM-DS2 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) VGA&DVI USB 3.0 Anakart | ITOPYA
bunu almayı düşünüyorum arkadaşımdan alacağım 250 TL istedi sadece işlemci olarak AMD'yi destekliyor diye biliyorum yani şuan için dediğim gibi kullandığım anakarta göre en iyisi bana en az sıkıntı çıkaracak olan ekran kartı hangisidir sizce bu arada hepinize çok teşekkür ederim
Öncelikle kolay gelsin core 2 duo dan daha yüksek bir sisteme geçmenizi tavsiye ederim
fazla darboğaz sıkıntısı olmaz merak etmeyin
3. yü tavsiye ederim cidden fiyatına göre iyi bir ekran kartıdır.
tek sorun giriş olarak VGA yı göremedim bunu dikkate alınız !
veya VGA TO HDMI aracısı alın

Geçmeyi düşünüyorum dediğim gibi AMD athlon X4 serisine geçicem yeni alacağım anakartıma uygun olanı alacağım yani eski anakartıma uygun almayacağım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı