Core 2 Duo sistem oyun oynarken kilitleniyor

Muhsin Karabaş

Hectopat
Bilgisayarımda gündelik işleri hallederken, sosyal medyada dolaşırken, video izlerken hiçbir takılma donma olmuyor. Ancak oyun oynamaya gelince oyunu açtıktan 10-15 dk sonra bilgisayar tamamen donuyor resetlemek zorunda kalıyorum.

PC Özellikleri:
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6420
Anakart: MSI MS-7255
Ekran Kartı: ASUS GeForce GT430 1GB
Bellek: 3GB (2+1) Hi-Level 667 MHz
Depolama: WD 320 GB
İşletim Sistemi: Windows 7 Professional 64 bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun nedir? Orijinal mi? Ayrıca kullandığınız işletim sistemi orijinal mi?

İşlemci ve ekran kartının oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol edin. PSU'nun modeli nedir? Bu durum hep var mıydı, yoksa yeni mi olmaya başladı?

Hocam oyun nedir? Orijinal mi? Ayrıca kullandığınız işletim sistemi orijinal mi?
Steam yaz indirimlerinde CS:GO'yu satın aldım fakat oyunu indirdikten sonra oyunlarımın hepsinde böyle oldu.İşletim sistemim orijinal.
İşlemci ve ekran kartının oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol edin. PSU'nun modeli nedir? Bu durum hep var mıydı, yoksa yeni mi olmaya başladı?
Sıcaklık değerleri normal 15 gündür evde değildim eve gelince bilgisayarı iyice temizledim,ayrıca kasanın yan tarafı açık rahatça hava alıyor ekran kartına da hiç Overclock uygulamadım.Steam'den CS:GO'yu indirdikten sonra oyuna girdiğimde oyun sürekli takılmaya başladı ardından da diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşamaya başladım.Dediğim gibi gündelik işlerde sıkıntı yok fakat oyun oynarken bilgisayar hep donuyor.
PSU Modelim: POWERBOOST BST-ATX300

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…