Core 2 Duo Sisteme GTX 670

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Youtube'da büyük takipçisi olduğum donanım delisi arkadaş eski sistemlerde nasıl oyun oynanır, ne tür bir güncelleme yapılmalı onunla ilgili bir video hazırlamış. Core 2 Duo'lu sisteme GTX 670 takarak takır takır oyun oynanabildiğini söylüyor. 2000 TL'ye i7 koyan arkadaşlara duyurulur. ^^

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çocuk değil abi evli 2 çocuğu var bu adamın. ^^ Amerika ve Kanada'nın en büyük teknoloji marketi NCIX'te çalışıyor. NCIX'in kendi yaptıkları Vespa oyun PC'leri felan satıyorlar çok iyi.
 
Paranı ekran kartına yatır oyun oynuyorsan. ;) Bu videoyu izle, en üst seviye işlemci bile en alt seviye işlemci ile aynı performansı sunuyor oyunlarda. ;)

AMD FX 6100 Bulldozer İşlemci Video İnceleme

1.52 den başla izlemeye. ;)

- - - Güncellendi - - -

Ancak 3DMark'a bakıp yorum yazma. O oyun değil... Crysis 2 gibi oyunlar da FX6100 i7 ile aynı performansı sunuyor oyunlarda.
 
Ya ne canavar gibi oynaması. Değerlere bakın. DX11 le beraber 26 - 14 FPS aralığında oynamış Crysis 2'yi.

GTX 670 le Crysis 2'yi son ayarda 20 FPS oynuyorsun. Böyle saçma iş mi olur ALLAH aşkına.
 
Saçmalık değil, sadece yakışmaz yanına okadar. Eğer core 2 duo gibi bir işlemcin varsa, yanına GTX 670 takıp bir süre idare edebilirsin demek istiyor videoda... Ama yeni satın alacaksan tabiki i5 gibi bir işlemci alacaksın. İşlemcinizi çöpe atmanıza gerek yok yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de adam Crysis 2'yi 20 FPS'de oynuyor. Demek ki dandik bir işlemciye GTX 670 takınca canavar gibi oynayamıyorsun.

Uzatmanın alemi yok. Sonuçlar ortada. Canavar gibi filen oynayamıyorsun. Ben illa i7 al demiyorum. Sürekli piyasadaki en kaliteli işlemciyi de al demiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı