Core 2 Duo sisteme işletim sistemi önerisi

hayri potur

Decapat
Ben şu an Windows 7 Home Basic kullanıyorum. Bilgisayarımın donanımı da şöyle;
  • ATI HD 4300/4500 series
  • 2 GB RAM
  • Intel Core 2 Duo 3.06 GHz işlemci
Ben hangi işletim sistemi ile daha fazla FPS alabilirim oyunlarda? Şu anki FPS fazla tatmin etmiyor da. Far Cry 3 ve Metro Redux gibi oyunlarda mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı RAM ve işlemciyi bende kullanıyorum (E7500).İşletim sistemini iyi kullanırsan Windows 10 çalışır.Eğer Windows 10 yükleyeceksen antivirüs'ün Webroot SecureAnywhere kullan.Optimizasyon programın WiseCare 365 olsun.Windows 10 (1809 ve altı sürümler için) Windows Defender Kapatma Linki:
Windows 10 Defender Kapatma (1809 ve altı).zip

En mantıklısı Windows 7 Ultimate 32 bit. Benim sistemimde seninki ile aynı hiç sıkıntı çekmiyorum. Eğer sistemin böyle kalıp RAM 4 GB yaparsan Windows 7 Ultimate 64 bit yükle. Eğer yüklemek istersen sana bedava ve sorunsuz çalışan ISO dosyasının linkini gönderirim.

En mantıklısı Windows 7 Ultimate 32 Bit. Benim sistemimde seninki ile aynı hiç sıkıntı çekmiyorum. Eğer sistemin böyle kalıp RAM 4 GB yaparsan Windows 7 Ultimate 64 Bit yükle. Eğer yüklemek istersen sana bedava ve sorunsuz çalışan ISO dosyasının linkini gönderirim.

Bana atabilir misiniz? Windows 7 Ultimate 64 Bit.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı