Core 2 Quad HD6850'ye darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar kesin yapmaz değil mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kesin yapmaz değil mi ?
Arkadaşım ben şuan gtx 760 kullanıyorum işlemcim intel core 2 quad q8300 2.50 ghz tabi ben overclock yaptım 3.01 ghz de çalışıyor. Bende darboğaz sorunu yok o işlemcidede olacağını zannetmiyorum. Birde anakart modelini belirtseydin sana ekran kartını aldığın zaman max % kaç performans alacağını söyleyebilirdim.

turko44 , arkadaşım teşekkür ederim öncelikle yorumun için anakartım gigabyte GA-G31m-ESL % kaç performans alırım sence?

turko44 , arkadaşım teşekkür ederim öncelikle yorumun için anakartım gigabyte GA-G31m-ESL % kaç performans alırım sence?
O anakartın pci revizyonu 1.0 ve g31 yonga setine sahip olduğu için max %70-80 arası bir performans alırsın.

Öncelikle o sistemde 760 nasıl darboğaz yapmaz anlamadım doğrusu. Ayriyetten sistemin için en uygunu Gtx 750ti derdim ben. İlaçtır kendisi.

1. O sistemde 760 nasıl darboğaz yapmaz anlamadım doğrusu.
2. Sistemin için en uygunu Gtx750ti derdim ben. İlaçtır kendisi.
Eminim ki sistemim darboğaz yapmıyor. Örn : Assassin's creed black flag her şey ultra anti aliasing ve v -sync kapalı 49-65 fps alıyorum.
Battlefield 4 multiplayer ultrada 57-75 fps alıyorum. Eğer bu şekilde de darboğaz oluyorsa yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…