Core 2 Quad İşlemci ve GTX 970 darboğaz olur mu?

Emre Yapıcı

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir soru var burada paylaşmak istedim. Bütçem çok olmadığı için öyle aman aman bir sistem toplayamayacağım. Technopat'ta bir video vardı Titan X ile pentium G3258 kullanıyorlardı. Ben onda darboğaz görmedim. Su anda 1000 TL gibi bir bütçe var 1 2 ay beklersem 500 TL daha gelecek. Ya sımdı GTX 960 alabılırım ya da 1-2 ay bekleyip GTX970 yardımlarınızı bekliyorum darboğaz olur mu? Çoğunlukla GTA 5, WatchDogs, Just Cause 3 gibi açık dünya oyunları oynayacağım BF4 online' a hiç bulaşmam zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380 almam için güç kaynağı degıstırmem gerekıcek ek masraf ya direk GTX 960 + 8GB ram alsam performansta kayıp olur mu?

Peki darboğaz meselesi ne olur ? Bende su an gtx 650Tİ var GTA 5 te bıraz takılıyor sızce ram'den mı kaynaklanıyordur işlemciden mi? 4 Gb ram var da.

Bende core 2 quad q9300 e gtx 750 ti aldım call od duty adwance warfarede sorun yapıyordu yeni hdd aldım sorun azaldı ama yine yapıyor. Ramları 8 e dayadım ddr3 1066 mhz bu arada. Belkide psu elektirik yetiştiremiyor şimdi iade ettipim kartı psu satın alaraj yapıcam olmassa yeni bir sistem toplucam.

İşlemci bu kadar yaparmıydı ya ? Çok bütçem yoktu da sadece 960 la ram almayı planlıyordum belki ilerde i3 4160 takarım

Benim psu 350 watt sistemde 500 gb hdd vardı 1 tb yükledim 500 ü depo yaparım sistemi 1 tb ye yüklerim daha hızlı diye 500 - 650 - 750 watt psu takarım ileriye dönük gtx 750 ti yada amd karşılığı olan 4 gb 256 bitlik bir şey yada gtx 970 yada 960 takıp deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı