Core i3 2120 işlemciye anakart ve ekran kartı önerisi

Reha KCS

Megapat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, Casper marka ipxsb masaüstü bilgisayarım var. Bilgisayarım 6GB RAM,Core i3 2120 işlemciye sahip. Ben bu sisteme 500 TL`ye kadar güçlendirmek istiyorum ve şu parçaları düşündüm;

www.vatanbilgisayar.com: HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Asus H61M-Pro İntel H61 Soket 1155 Ddr3 1600Mhz Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar

Şuan kullandığım anakart sorunlu olduğu için anakart değişimi de yapmam lazım. PSU sanırım 250W klasik Casper standartlarında. Eğer daha mantıklı önerileriniz var ise cevaplarınızı bekliyorum. Beni gelecek yaz bitimine kadar idare etmesi lazım. Bilgisayarı genellikle CS6 programlarında ve Euro Truck Simulator 2, Crysis 2-3, Call of Duty Ghost, Need for Speed Rivals gibi oyunlarda kullanacağım. Dediğim gibi gelecek yaz bitimine kadar idare edebilecek önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Şu an ki sistemim;
İntel Core i3 2120 3.30GHz işlemci
6 GB 1333 MHz RAM
250W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın önerdiği çözüm gayet iyi. PSU'nun ne olursa olsun değişmesi gerek 250W HD 6870 içinde yeterli değil

Peki Need for Speed Rivals ve Euro Truck Simulator 2`yi kaliteli bir şekilde oynayabilirmiyim ? 1600x900 çözünürlük son monitörümde.

İşlemcim 1155 soket. @yusuftopsakal78 Arkadaşlar zaten beni bu 500 liralık güçlendirme 2 yıl idare ederse staj sonunda x8 sistem toplamayı düşünüyorum yazın ve stajda toplayacağım parayla. Sadece 2 yıl boyunca idare etsin yeterli . Rivals falan meraktan deneyeceğim oyunlar. Sürekli Euro Truck Simulator 2 arada Multiplayer`ına gireceğim. Euro Truck Simulator 2`de bana vereceği performans çok önemli benim için.

ARKADASLAR BENİM BİLGİSAYARIM İ3 2120 İSLEMCİLİ GTX 1050 Tİ VAR 6GB RAM 2TB HARDDİSK
İŞLEMCİ DARBOĞAZI YAŞIYORUM BANA Bİ UCUZ ÇAPLI İ3 YADA İ5 ÖNERİRMİSİNİZ LÜTFEEEEEEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…