Core i5 3570 Sistem Nasıl ?

Tam olarak buna denk amd bir işlemci ve anakart önerebilirmisin.Amd işlemci için ayrı bir soğutucu almam gerekiyormu.Yazın buralar yanıyorda sorun çıkarmaz değil mi?Fiyat bakımından denk olacak.

- - - Güncellendi - - -

Böyle yapsam :

İşlemci : http://www.vatanbilgisayar.com/cpu-...e-32nn-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63160

Anakart : http://www.vatanbilgisayar.com/Anak...ata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235

Bellek : http://www.vatanbilgisayar.com/ram/...9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=53563

İleri doğru(1-2 yıl) bu sisteme güncel bir ekran kartı alsam darboğaz yapma ihtimali olabilir mi?
 
Amd çok ısınıyor gafı eskidi artık o bir hurafe. Oyun oynayacaksan gönül rahatlığı ile FX6300 alabilirsin. M5A97 R2.0 Evo yu da aldıktan sonra tüm para ekran kartına... Emin ol daha iyi sistem olacaktır.
 
Yarın almayı düşünüyorum.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

Malesef ekran kartını almıştım.Eski sisteme uymayınca ankart değiştirmek gerekiyordu.Bende o kadar masraf yapmışken orta seviyede bir sistem toplamaya çalışıyorum.
 
Tamam sen genede dediğimiz gibi al işlemci ve anakartı. Emin ol daha iyi F/P ürünü olacaktır.
 
Teşekkürler.Benim fikrim işlemci biraz daha iyi olsun.Sonra ekran kartını güncellediğimde darboğaz filan yapmasın.Ekran kartını aldım bir kere değiştirme şansım yok malesef.
 
AMD 'ye 1866 mhz ram almaya özen gösterin, yalnız o işlemcide overclock ve iyi bir soğutucu ister. Bütçe yoksa eğer 6300 alın artan parayla soğutucu falan alırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı