Çözüldü Core Temp uygulamasındaki i7-12700H değerleri normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enderfer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
MSI Center uygulamasındaki CPU değeri çok dengesiz olduğu için Core Temp adlı uygulamayı indirdim ama değerler bir garip anlamadım. Sizce neden böyle?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-14 200858.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 21
Yükte 100 derece çok gibi hocam. Nerede gördünüz bu değeri?

100 derece fazla baya.

Bu yazın temmuz ayında falan yaptırdım teknisyen amcama termal macun olarak Arctic MX4 termal macun kullanmıştı.

MX-4 laptoplar için çok uygun bir macun değil maalesef. Birdaha bakım yaparsan güzel bir macunla bu değerler bir nebze olsada düşer.

MX-4 laptoplar için çok uygun bir macun değil maalesef. Birdaha bakım yaparsan güzel bir macunla bu değerler bir nebze olsa da düşer.

Değerler normal diyorsun yani
Thermal Grizzly Kryonaut kullanmıştık değerleri çok absürt geldiği için ve çok çabuk hissedilir derecede ısındığı için MX4'e geçmiştik aynı haftası peki hangi termal macunu kullanmamı önerirsin.

Kryonaut laptop için yoğunluğu düşük olduğu için pumpout yapabiliyor. Benim önerim Thermal Grizzly hydronaut alman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…