Core2 Quad Q9400 bilgisayara Windows 11 kurulur mu?

sonico

Femtopat
Daha fazla  
Bu bilgisayara Windows 11 kurulur mu? Ya da hangi işletim sistemini önerirsiniz? Bayağı eski aile bilgisayarı. Bu konuda pek fikrim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Intel Core2 Quad Q9400.
4 GB RAM.
AMD Radeon HD 6570 2 GB.
1TB HDD (?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayara Windows 11 kurulur mu? Ya da hangi işletim sistemini önerirsiniz? Bayağı eski aile bilgisayarı. Bu konuda pek fikrim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Intel Core2 Quad Q9400.
4 GB RAM.
AMD Radeon HD 6570 2 GB.
1TB HDD (?)
hocam windows 11 kuramazsınız maalesef eğer sadece chorme a girip youtube instagram gezerim derseniz win7 kullanın bence.

Önermem. Amaç performanssa Linux kur.

Intel Core2 Quad Q9400.
4 GB RAM.
AMD Radeon HD 6570 2 GB.
1TB HDD (?)

Pek önermem, Windows 8.1 ya da Windows 10 LTSB kurabilirsin.

Intel Core2 Quad Q9400.
4 GB RAM.
AMD Radeon HD 6570 2 GB.
1TB HDD (?)
120GB SSD alırım dersen, güzel bir Windows 10 olur. SSD olmazsa 8.1 Home SL öneririm.

Core 2 Duo E8400, 4 GB DDR2 RAM, ATI Radeon HD 3450 ve 250 GB HDD ile Windows 11 kullanmıştım. Biraz yavaş çalışıyordu. Ancak 256 GB SSD takınca pek sıkıntı olmadan kullanabilmiştim. Windows 10'u çalıştırabilen çoğu bilgisayar Windows 11'de de benzer performans veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı