Ahım şaham farkları yok açıkçası Civic masraflı Corolla masrafsız ve yakıt olarak ekonomik. Civic çok az Corolladan daha performanslı. Konfora falan gelincede ikisi hemen hemen aynı ama eğer bi tercihim olsa Corolla derdim beni masrafa sokmasın üzmesin derdim.İkisi arasında ne kadar fark var, detaylı yazar mısınız?
Yol tutuşu ve yalıtım olarak nasıldır peki? Civic kayıyor diye okumuştum sanırımAhım şaham farkları yok açıkçası Civic masraflı Corolla masrafsız ve yakıt olarak ekonomik. Civic çok az Corolladan daha performanslı. Konfora falan gelincede ikisi hemen hemen aynı ama eğer bi tercihim olsa Corolla derdim beni masrafa sokmasın üzmesin derdim.
Civic icin fazla tecrubem yok ama 2019 uzeri Corolla'larin gayet iyi bir yol tutusu var, yalitim olarak Japonlar biraz geridedir ama rahatsiz edici bir durum gormedim. Bu arada kullandigim Corolla 17 jantti.Yol tutuşu ve yalıtım olarak nasıldır peki? Civic kayıyor diye okumuştum sanırım
Rica ederim hocam, ben ic mekanini daha cok begendigimden dolayi Corolla alirdim ama 1.5 3 silindir motorlari berbat degil ama performansi dusuk, 1.6 motorlari gayet yeterli gidiyor ama 2020'de bitti diye biliyorum.Çok Teşekkürler yanıtlar için.
Tamamdır, çok yakın zamanda almayacağım zaten fikir olsun diye sormak istedim.Rica ederim hocam, ben ic mekanini daha cok begendigimden dolayi Corolla alirdim ama 1.5 3 silindir motorlari berbat degil ama performansi dusuk, 1.6 motorlari gayet yeterli gidiyor ama 2020'de bitti diye biliyorum.
Ahım şaham farkları yok açıkçası Civic masraflı Corolla masrafsız ve yakıt olarak ekonomik. Civic çok az Corolla'dan daha performanslı. Konfora falan gelincede ikisi hemen hemen aynı ama eğer bir tercihim olsa Corolla derdim beni masrafa sokmasın üzmesin derdim.
İkisi arasında ne kadar fark var, detaylı yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.