Corolla vs Civic

İkisi arasında ne kadar fark var, detaylı yazar mısınız?
Ahım şaham farkları yok açıkçası Civic masraflı Corolla masrafsız ve yakıt olarak ekonomik. Civic çok az Corolladan daha performanslı. Konfora falan gelincede ikisi hemen hemen aynı ama eğer bi tercihim olsa Corolla derdim beni masrafa sokmasın üzmesin derdim.

Ahım şaham farkları yok açıkçası Civic masraflı Corolla masrafsız ve yakıt olarak ekonomik. Civic çok az Corolladan daha performanslı. Konfora falan gelincede ikisi hemen hemen aynı ama eğer bi tercihim olsa Corolla derdim beni masrafa sokmasın üzmesin derdim.
Yol tutuşu ve yalıtım olarak nasıldır peki? Civic kayıyor diye okumuştum sanırım

Rica ederim hocam, ben ic mekanini daha cok begendigimden dolayi Corolla alirdim ama 1.5 3 silindir motorlari berbat degil ama performansi dusuk, 1.6 motorlari gayet yeterli gidiyor ama 2020'de bitti diye biliyorum.
Tamamdır, çok yakın zamanda almayacağım zaten fikir olsun diye sormak istedim.

Ahım şaham farkları yok açıkçası Civic masraflı Corolla masrafsız ve yakıt olarak ekonomik. Civic çok az Corolla'dan daha performanslı. Konfora falan gelincede ikisi hemen hemen aynı ama eğer bir tercihim olsa Corolla derdim beni masrafa sokmasın üzmesin derdim.

Civic masraflı mı?
Civic çok az mı Corolla'dan performanslı?
Corolla yıllardır atmosferik motordan kurtulamayan bir model.
Türkiye şartlarında emekli arabasından başka sunabildiği hiçbir şey yok.

İkisi arasında ne kadar fark var, detaylı yazar mısınız?

Yol tutuşu, konfor ve performans olarak Civic, Corolla'dan daha iyidir.
Honda her zaman Toyota'dan daha kaliteli bir markadır.
Toyota halkın erişebileceği otomobiller yapar. Lexus markasıyla da daha üst segment modeller çıkarır.
Honda'nın bu şekilde bir iki ayrımı yoktur. Sadece Honda için araç üretirler, Honda için satarlar.
Honda, Toyota'dan daha öncü ve yenilikçidir.

Alman'ın Volkswagen'i, Japon'un Toyota'sı.
Alman'ın Audi'si, Japon'un Honda'sı.

Yeni konular

Geri
Yukarı