Corona daha uzun sürecek mi?

34Roxe

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2021
Mesajlar
201
Koronavirüs bence bir 4-5 sene daha sürecek gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Koronavirüs bence bir 4-5 sene daha sürecek gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Süreceğini daha fazla sanmıyorum. Aşılar tedarik edildi en azından hükümetimiz mantıklı kararlar alıp aşıları hızlıca doz şeklinde uygularsa, Aralık ayında tamamen ülkemizde biteceğini düşünüyorum. Fakat hükümetimiz pek katı değil bu kurallarda mantıklı kararlar alınırsa Aralık ayına kadar kalmaz gibi düşünüyorum.

Söylediklerimin olacağını pek düşünmüyorum ama neden olmasın.
 
Bu hastalığın bitmesi mümkün değil. Marketlerde yaşanan manzaralar bile daha çok insanın öleceğini gösteriyor. Ben bir markette müdür yardımcısı olarak korona'nın başından beri her gün binlerce insanın içindeyim ve Türk halkının cehaleti sorumsuzluğunda 1,5 yıldır asla bir ilerleme olmadı. O yüzden belki böylesi daha iyidir. Ülkece temizliğe ihtiyacımız var.
 
4-5 sene sürerse gözüm 3.5-4 derecelere ulaşır. Okulları açarlarsa vakaların artacağını düşünüyorum. Marketlerde eskisi (2020 öncesi) gibi insan sayısı var hala. Ama vakalar 13000. Korona bizden korktu. (!)
 
İnsanlarımız böyle olduğu sürece zor. Ben Adana'da yaşıyorum Adana Demirspor şampiyon olunca millet sokağa döküldü. Ama umarım biter ya en çok üzüldüğüm şey abilerimin yaşadığı lise hayatını yaşayamamış olmam 🥺.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşılama biterse eğer rahatlarız.
Bir şekil devam ediyor fakat hızlanması lazım. İsrail bir örnek.
 
İnsan yakınını kaybetmeyince pekte umursamıyor, veya korona olmayınca. İkisinide yaşadım, o kapış kapış markete gidenler yüzünden.

Tam kapanma diyorlarda, bunun neresi kapanma? Ben 1.5 yıldır dışarı çıkmadım, adamlar yasakta çıkıyor yahu. Ülke böyle giderse var bi 3 yılı.
 

Geri
Yukarı