Coronavirüs fazla mı abartılıyor?

Normal bir hastalık olarak bakılsaydı ne derdiniz?


  • Oy verenlerin toplamı
    80
  • Anket kapandı .
Benimde isteğim bu, fakat devletin maddi anlamda destek vereceğini hiç zannetmiyorum.
O devlet bizde yok. Bence de 1 at sokağa çıkma yasağı yapsalar iyi olur. Daha okul açacağız diye zorluyorlar dün açtılar vakalar birden %20 arttı. Tabii onlar yalan veriler ama olsun.
Maalesef. O zaman devlete oy veren %52'lik kısıma bir soralım, onlar ne düşünüyorlarmış?
Not: %52 tam bir sayı veya yanlış bir sayı olabilir, kusura bakmayın.
 
Aksine hafife bile alınıyor bence. 11 bin kişi (ki bu yüksek ihtimalle çok daha fazla) günde bu hastalığa yakalanıyor ve hala abartılıyor diyorsunuz. Ben de dışarı çıkıp alışveriş merkezine gidip hamburger gömmek istiyorum merak etmeyin. Ama eğer bu illet bitsin istiyorsak fedakarlıkta bulunmamız gereken şeyler var. Onlardan birisi ise şu anki özgürlüğümüzün bir kısmı.
 
Her yer kapatıldı daha ne kadar abartılacak. Esnaf battı, eğitim sekteye uğradı evet hastalık tehlikeli ama yapabilecek birşey yok. Dünyanın hiç bir devleti %100 kapatma yapamaz. Hiç bir ekonomi bunu kaldırmaz. Koskoca ABD'nin Teksas valisi Teksas'da ki bütün iş yerlerini açtı. Maalesef bazı insanlar 1,2 ay komple yasak gibi hayaller görüyorlar bunu yapabilecek hiç bir devlet yok. :)
 
Yasak olmadan hiç kimse evde durmuyor dışarı gereksiz ve önlemsiz çıkan herkes bir ay evden çıkmasa bu virüs 1-2 ayda biter ama herkes keyfi dışarı çıkıyor neymiş yasak saati değilmiş sizi evde tutmak için yasak mı lazım hadi çıkıyorsun bari önlemini de al maskeyi inirip geziyorlar.
Hocam bir de hasta olduğunu bilip akrabalarına gidenler var. Allah akıl fikir versin. :D

Sanırım önceden bir şey görmüştüm birisinin akrabası korona olmuş geçmiş olsuna gitmişler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı