Corsair 270r yeni ön panel ve sıcaklık testi

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.397
Makaleler
42
Ön panelimin klipslerinden bazıları kırık olduğu için bir süredir sorun yaşıyordum. Garanti bitmesine rağmen Corsair bana ücretsiz ön panel gönderdi, çok memnun oldum. Bugün yeni ön panelimi takıp ufak bir stres testi yapmak istedim. Fotoğrafı montajdan sonra Corsair'e teşekkür amaçlı çekmiştim buraya da yükleyeyim. 😄 @BerkayZ87
imagu.jpg
AIDA64 ile 5 dakikalık Ryzen R5 1500X (1, 225v 3.6GHz, stok fan) stres testi;

Screenshot_3.png

FurMark ile 5 dakikalık Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB stres testi (fan maksimum %44);

Screenshot_5.png

Testi yan kapak kapalı şekilde yaptım tabii ki fotoğraf aldatıcı olmasın. Önde 3 adet klasik siyah fan bulunuyor. Mesh olmayan bir kasa için değerlerin iyi olduğunu düşünüyorum.

Ön panelimin klipslerinden bazıları kırık olduğu için bir süredir sorun yaşıyordum. Garanti bitmesine rağmen Corsair bana ücretsiz ön panel gönderdi, çok memnun oldum. Bugün yeni ön panelimi takıp ufak bir stres testi yapmak istedim. Fotoğrafı montajdan sonra Corsair'e teşekkür amaçlı çekmiştim buraya da yükleyeyim. 😄 @BerkayZ87
AIDA64 ile 5 dakikalık Ryzen R5 1500X (1, 225v 3.6GHz, stok fan) stres testi;

Eki Görüntüle 949694

FurMark ile 5 dakikalık Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB stres testi (fan maksimum %44);

Eki Görüntüle 949695

Testi yan kapak kapalı şekilde yaptım tabii ki fotoğraf aldatıcı olmasın. Önde 3 adet klasik siyah fan bulunuyor. Mesh olmayan bir kasa için değerlerin iyi olduğunu düşünüyorum.

Değerlerin gayet iyi hayırlı olsun.

Sağ olun. Kasamın ön paneli çok kötü durumdaydı. Çok ses yapıyordu ve toz giriyordu tam kapanamadığından. Hem yeni kasa almaktan hem de sevdiğim kasamın çöpe gitmesinden kurtuldum. 🙂

Adamlardaki müşteri memnuniyetini görüyor musun?
Belki onlara 5 USD'ye maliyeti olan bir parça ile seni ve bu mesajı okuyan kaç kişi varsa herkesi kendine bağladı.

Mis gibi değerler. Şu tarz kasalar daha çok olması lazım cidden. İnsanların "Mesh olmazsa soba"algısı biter ileride umarım. Hayırlı olsun uzun saattler!

Fanların ses düzeyi nasıl bu arada? Alacak kişiler varsa görür belki deneyiminizi. Ek Olarak üstteki boşluk gözümden kaçmadı güzel bir fan ikilisi tadından yenmez oraya :)

Mis gibi değerler. Şu tarz kasalar daha çok olması lazım cidden. İnsanların "Mesh olmazsa soba"algısı biter ileride umarım. Hayırlı olsun uzun saattler!

Fanların ses düzeyi nasıl bu arada? Alacak kişiler varsa görür belki deneyiminizi. Ek Olarak üstteki boşluk gözümden kaçmadı güzel bir fan ikilisi tadından yenmez oraya :)
İlerde işlemci yenileyince bir sıvı soğutma.

Adamlardaki müşteri memnuniyetini görüyor musun?
Belki onlara 5 USD'ye maliyeti olan bir parça ile seni ve bu mesajı okuyan kaç kişi varsa herkesi kendine bağladı.

Çok iyiler, ücret istemediler hatta kargoyu da vergisini de ödemişler. Türkiye'deki distribütörlerin bir tanesi parasını neyse vereyim dememe rağmen sırf seri numarası onların ithal ettiklerine ait değil diye reddetti.

Mis gibi değerler. Şu tarz kasalar daha çok olması lazım cidden. İnsanların "Mesh olmazsa soba"algısı biter ileride umarım. Hayırlı olsun uzun saatler!

Oldukça sessiz, oyunlarda RPM değerleri her zaman düşük kalıyor en sevdiğim özelliği de bu. Üst tarafa fan düşünmedim artık ileride işlemciyi yükseltince eğer sıvı soğutma alırsam orayı kullanırım. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı