Corsair 300R için 400TL fan tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı için 80 derece ciddi sıkıntı olur. Ben daha 60C göremedim RX 580 ile.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
yanlardaki fan yuvaları içeri hava verebilir diğerleri aynı işte üstler kasa arkası dışarı atacak şekilde
 
Ekran kartında 15-20 derece fark oluşuyor maksimum fanlarda. İşlemcide ise 5-6 derece sadece.

Evet. Çok iyi gerçekten. Sıkıntı nerede ben yarın bir de üsten çıkış vererek deneyeceğim. Yanda ki fan yuvalarını da kapatmayı düşünüyorum bir de. Açık ve kapalı şekilde test edeceğim bir de. Değerlerde değişiklik olacak mı? Teşekkürler. İlginize.
 
fanları splitter kullanarak kullanacaksan cpu fan yuvasına deilde chasis fan portlarına bağla böylece işlemci yüke bindiğinde aynı devirle çalışıp seni rahatsız etmeyecek şekilde ayarlarsınız devirlerini. birde splitter alacaksan her fan portu için ayrı ayrı besleme devresi olmasına dikkat edersen ömür boyu kullanırsın.ışıklı falan deilde 4 pin pwm akasa snowman tarzı fanlar kullan. iyi oyunlar.
 
Fanları splitter kullanarak kullanacaksan CPU fan yuvasına değil de chasis fan portlarına bağla böylece işlemci yüke bindiğinde aynı devirle çalışıp seni rahatsız etmeyecek şekilde ayarlarsınız devirlerini. Bir de splitter alacaksan her fan portu için ayrı ayrı besleme devresi olmasına dikkat edersen ömür boyu kullanırsın. Işıklı falan değil de 4 pin PWM Akasa Snowman tarzı fanlar kullan. İyi oyunlar.

Direkt 4 pin anakarta bağlıyorum. Splitter kullanmıyorum. Araştırmadım açıkçası. Akasa fanı iade ettim. Sonucu bekliyorum. Çok ses çıkarıyor. Kafa şişiriyor. 2 yana taktım 1 derece bile düşürmedi sıcaklığı öne taktım sadece 1 adet fan sığdı. İade sonuçlansın ona göre hareket edeceğim. Splitter olası şart mı?

Alındı. Zauss Rainbow Rgb Kasa Fanı 2 ADET 12cm Renkli Gökkuşağı Fanı 0.3A 1200RPM : Amazon.com.tr: Bilgisayar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı