Corsair 4000D Airflow iCUE kontrolcüsü nasıl kullanılır?

istanbul2023

Picopat
Merhaba arkadaşlar,

Elimde yeni aldığım bu ürün mevcut. Forumda daha demin bir konuda denk geldim bir arkadaş kontrolcü arıyormuş ben de arkadaşın konusunu meşgul etmektense yeni konu açayım dedim. Kasanın üstünde şu anda kendiliğinden gelen 3 adet AF120 var. Kasanın arkasında bunların bağlı olduğu bir merkezimsi bir şey var.

Benim sorum ise bu kontrolcü tam olarak nedir? Ne işe yarar neler yapabilirim onunla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Corsair iCue yazılımını yükledim. Öndeki 3 fanın ışığı yanıyordu şimdi 2'si gitti 1'i kaldı. Yazılımdan nasıl ayarlarım bunu bilen var mı acaba?

Hocam Corsair iCue yazılımını yükledim. Öndeki 3 fanın ışığı yanıyordu şimdi 2'si gitti 1'i kaldı. Yazılımdan nasıl ayarlarım bunu bilen var mı acaba?
iCUE'ya fanlarınızı tanıtmanız gerekiyor. Lighting Setup üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

iCUE ekranınızı paylaşın. Bakalım.
1681258156413.png

Solda bulunan Lighting Setup'a gelin. Channel 1 bölümündeki sekme üzerinden Corsair AF120 RGB Elite'i seçin. Sayıyı 3 olarak belirleyin. Channel 2'yi No Device Connected olarak seçin.

Yine solda bulunan Lighting Channel 1'e gelin. Artı(+) sekmesine tıklayıp fanlarınız için bir çalışma senaryosu belirleyin.

Son olarak Device Settings üzerinden Brightness'ı soldaysa en sağa çekin.

Son düzenleme:
Solda bulunan Lighting Setup'a gelin. Channel 1 bölümündeki sekme üzerinden Corsair AF120 RGB Elite'i seçin. Sayıyı 3 olarak belirleyin. Channel 2'yi No Device Connected olarak seçin.

Yine solda bulunan Lighting Channel 1'e gelin. Artı(+) sekmesine tıklayıp fanlarınız için bir çalışma senaryosu belirleyin.

Son olarak Device Settings üzerinden Brightness'ı soldaysa en sağa çekin.
Orada Corsair diye seçebileceğim bir seçenek yok. Programı komple kaldırdım yeniden başlattım yeniden yükledim fanların komple ışığı gitti. Menü böyle

1681259035437.png

Orada Corsair diye seçebileceğim bir seçenek yok. Programı komple kaldırdım yeniden başlattım yeniden yükledim fanların komple ışığı gitti. Menü böyle

Eki Görüntüle 1736965
Tamam deneye yanıla gidelim. SP RGB seçin. Adedi 3 olarak belirleyin. Device Setting üzerinden RGB efekti atayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı