Arkadaşlar sistemi yükseltmek için birkaç donanım aldım ve bu kasanın bazı montaj aşamalarında bazı konuların içinden çıkamadım. Konuyla ilgili daha önce benzer veya aynı modelleri toplamış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
CORSAIR iCUE 4000X RGB, üç adet CORSAIR AirGuide RGB fanı ile kolay kablo yönetimi ve olağanüstü soğutma ile ayırt edici ve özelleştirilebilir temperli cam mid-tower ATX kasadır.
MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi 5100mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 DDR4 Ram (CMW16GX4M2D3600C16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Şimdi olay şu işlemci soğutucuyu bu kasada kullanabilmem için ön tarafta kullanmam gerekiyor. Ama soğutucu radyatörle gelen fanlar ve kasanın kendi stok RGB fanları da var. Sıvı soğutmanın fanlarını radyatörle kasaya taktım diyelim önden boşa çıkan 3 RGB (kasa stok) fanından ikisini de kasanın üstüne takmak istiyorum. Ama kasadaki fan kontrolcü hem işlemci soğutucunun hem kasanın hem de üstteki 2 fanın da senkronize çalışmasını sağlar mı? Kasadaki kontrolcü tüm bu fanlara yeter mi? Anakartın mistic light özelliği de bulunuyor. Amacım tüm fanları tek elden kontrol ve takip etmek. Bunu kontrolcü alarak mı? Yoksa bir kısım fanı anakarta bir kısım fanı da kasa ile birlikte gelen Corsair kontrolcüye bağlayarak mı yapabilirim?