Corsair 400R kasaya modifikasyon

Videolu anlatım yapsaydın çok iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşündüm ama tek başıma çekmek biraz zor olur dedim.

Abi harika olmuş bende yapacam inşallah. Bu arada bence eldeleri mavi takıp öndeki, fanın tam önündeki yuvarlak kısmı siyaha boyarsan hem parlaması da gözükür. Şu an harika gidiyor çalışman tebrik ederim.

Teşekkür ederim. Gece daha güzel görünüyor.

Benim fikrimce siyah kasaya kirmizi fanlar guzel yakişiyor. Benim kasam kimi amma senin kasan hiç fena değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum elin değmişken sağlam ses sistemin var ise ve şerit led var ise; bass ve hoparlör çıkışlarına bağla. Sese göre yanıp sönsün. Örnek video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum resimdeki ses sistemi kullanıyorum bilgisayar için değil normalde ama ben bağladım ledleri buna bağlarsam patlatır. Çıkışları çok kuvvetli. Senin dediğin normal 5.1 bilgisayar için ses sistemleri için geçerli. Yoksa aklımdan geçmedi değil Videoda ki gerçekten çok hoş bu arada.

Ledleri patlatacağını sanmıyorum. Demin videoları izliyordum. Araya hiç bir transitör, güç kablosu vs. bağlamadan doğrudan çıkışlara bağlamışlar. Biraz sakıncalı ama sorunsuz çalıştığı yorumlarda yazılı. Ben deneyebilirim açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…