Corsair 450D, Deep Cool 240 ve RGB Color Led

byrupi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Soğutma ve İklimlendirme
Herkese Selamlar...

Uzun bir aradan sonra kullanmakta olduğum bilgisayarımı biraz şık bir hale getirmek istedim.

Kasa seçiminde kararsız kalmıştım. Corsair 760T vardı aklımda. Fakat beyaz rengi bulmakta sorun yaşadım ve fiyatıda biraz yüksekti. 750D ile 450D arasında kaldım. 750D ' nin ön fan kısmı kapaklı olduğu için açmak gerek. Buda kirli bir görüntüye dönüşüyor. Yani bana göre. Bu yüzden 450D seçtim.

Ürünler bu hafta elimde olur umarım bi aksilik çıkmaz ise. Geldiği zaman kurulum yaparım. FX 6300 işlemcimi overclock yaparım. Bekleyelim görelim :)

Kullanmakta olduğum sistem :

FX 6300 İşlemci
Asus M5A97 R2.0 Anakart
Kingston 4 GB Ram
Samsung SSD 840 Evo 120 GB
W.D Hard Disk 1 TB
MSI Twin Frozr Gaming GTX 750
Zalman Z3 Plus Beyaz Renkli Kasa

Corsair 450D kasa elime ulaştı. Kasa beklentimden de iyi çıktı. Sıvı soğutma ve şerit led kargo şubesinde. Sabah erken almayı planlıyorum.

Corsair 450D kasa , sıvı soğutma ve ledler ile kurulum tamamlanmıştır.

Fotoğraflar : Behance

Video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıvı soğutmanın performansını yaklaşık 2 gün test ettim. Gerçekten çok iyi. Fx 6300 işlemcimi şuan 4.6 Ghz hızında kullanıyorum. 1 saatlik " Prime 95" testini max 46 dereceye ulaşarak bitirdi. 4.7 Ghz de ne yaptıysam stabilite sağlayamadım.

Test süresinde ve kullanımda Deepcool Maelstrom 240 soğutucunun fanları, pompası, Corsair 450D kasanın 3 adet fanı Asus'un "AI Suite II 2.04.01" programı ile Fan Xpert'ten Slient modunda çalıştırılmıştır.

FX 6300 4.6 Ghz Stabilite Test.jpg

Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir çalışma olmuş gerçekten. İyi günlerde kullanın. :)
Ben de Mayıs gibi Corsair Obsidian 750D üzerine X99 sistem toplayacağım. Obsidian serisinin tasarımı tam istediğim gibi. Çok hoş, çok sade ve kasa yapısıyla sunduğu hava sirkülasyonu gerçekten çok başarılı. Bakalım nasıl bir sistem kuracağım, performansı nasıl olacak, ben de merak ediyorum. Kurulumdan önce ve sonra ben de fotoğraf ve videolarla buraya paylaşacağım.
Tekrar hayırlı olsun.

Çok şık görünüyor. 23. saniyeden sonra fanlar yavaşlayıp azalıyor sanki göz yanılmasımı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı