Corsair 450D vs 750D vs 760T vs 780T?

RazerMamba

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Halihazırda Corsair 900D kullanıyorum, custom sıvı soğutma ile beraber kullanıyorum.
Custom sıvı soğutmayı bozup, Corsair 900D yi satıp Corsair H115 hazır su soğutma almayı düşünüyorum.

Bu 4 kasada, E- ATX anakartları desteklediği için burada sorun yokta, ben görüntü olarak ve işlevsellik olarak hangisini alacağıma karar veremiyorum.

Ben istiyorum ki, anakart kasayı doldursun, kasa sade ve şık gözüksün kasanın içindeki boşluklar az olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Not: Kullanacağım anakart Asus rampage v extreme.

Kimse yazmamış, yok mu tavsiye ?

Şu an ki kasanızın görüntüsünü atabilir misiniz ?

Şu an ki kasanızın görüntüsünü atabilir misiniz ?
Görüntüsünü ne yapacaksınız anlamadım hocam ? ama istiyorsanız koyarım.
Konuda sorduğum soruyada bir yorum yapsanız iyi olur.

Devamı burada var, 12 Angry Men SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D ) 12 Angry Men benim hesabım, pm atabilirsiniz.

Şuan kasa bu halde değil, anakart bozuk çıktı ve servise gönderip yenisiyle değiştim, birkaç gün önce geldi anakart henüz montaj yapmadım. Bıktım bu sıvı soğutma işinden. Süreli bir sorun zahmet verdi, bozmayı düşünüyorum ve boş kasayı ve içindeki sıvı soğutma ürünlerini satılığa çıkarmayı düşünüyorum müşteri bulabilirsem. O yüzden kararsız kalmış durumdayım. O kadar emek verip kullanmamakta üzüyor.

Dosya Ekleri

• fa27d82ec6d29c5e063038b48dd6ab9f.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 379
Çok benzer bir soğutma düşünüyorum aynı kasa ile bence bozmayın ama yoruldum derseniz ben 750D ti öneririm açıkçası 450D dışındaki diğer 3 modeli alabilirsiniz. Çok güzel kasalar hepsi 760T benim çok hoşuma gidiyor ben olsam 760T alırdım.

Hocam bense en fazla, 450D yi beğeniyorum aralarından, siz neden önermediniz ?

Eğer böyle kasa yapıcaksanız, satıyorum inan kullanmak nasip olmadı bende bıktım yoruldum manevi olarak.

Hocam merhaba aklımda custom soğutma var elimde de 750D var ama malum durumları biliyorsunuz. Anakartım yok. Eğer düşünürseniz 750D kasamı size verebilirim.

Hocam merhaba aklımda custom soğutma var elimde de 750D var ama malum durumları biliyorsunuz. Anakartım yok. Eğer düşünürseniz 750D kasamı size verebilirim.
Hocam ben 450d ye dqha sıcak bakıyorum ama önce elimdeki 900D yi ve sıvı soğutma parçalarını radyatör, blok, pompa ve rezervuarları satıl ancak öyle geçiş yapabilirim.

Anladım hocam elinizde neler var belki talip olabilirim.

Anladım hocam elinizde neler var belki talip olabilirim.
Elimde herşey var liste halinde yazayım.
900D kasa.
Ek evo supermacy işlemci bloku ( şeffaf olanı )
480*80 radyatör.
480*60 rafyatör.
Swiftech 655 pompa ve bitspower pompa mod kiti hem kırmızk renk hemde siyak krom olanı var.
Bitspower multi tank z 250 lik rezervuar.
Asus rampage v extreme için ek marka blok.
Evga 980 classified için ek marka blok.
Bir sürü bitspower akrilik boru için olan rakorlar var.

Hepsi olmasada, büyük bir kısmını alan çıksaydı satardım hocam.

Mesela ne kadara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…