Corsair 650W 80+ VS650 vs FSP FSP700-60AHBC 700W 80+

Shamker07

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, bulunduğum bölgede sadece bu iki seçeneğim olduğu için ikisi arasında tercih yapmam gerekiyor. Sizden ricam bu ikisi arasından hangisini almam en mantıklısı olur? Sistem RTX 2060 + R5 3600. maalesef başka seçenek olmadığı için bu iki kısıtlı seçenek arasında kaldım...

1. seçenek = CORSAIR VS650 650W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
2. seçenek = https://www.hepsiburada.com/fsp-fsp700-60ahbc-700w-80-pfc-aktif-power-supply-pm-HB0000057B25

Corsair'in kronik ses sorunu olduğunu okudum pek çok yerde, böyle bir şey varsa sanırım FSP mi tercih etmem gerekiyor?

Arkadaşlar iyi geceler, sistemi kurdum ancak sanırım ses çıkıyor PSU'dan :( ses kaydı aldım, telefonu bilerek PSU'nun arka ve üst kısmına gelecek şekilde dibine dayadım sonuç bu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk 16 saniye telefonu kasanın arkasındaki PSU çıkışına dayadım, 16. saniyeden sonra ise kasanın içinde PSU'nun üzerine gelecek şekilde koydum. Bu ses dışardan bu kadar duyulmuyor öncelikle bunu belirtiyim, telefonda bariz duyuluyor. Acaba bu normal mi? Yoksa yukarılarda bahsi geçen ses sorunu bu mudur? @NitoKemal @Üfler @tugoli @jax teller fanboyu @SHER-LOCKED

Arkadaşlar iyi geceler, sistemi kurdum ancak sanırım ses çıkıyor PSU'dan :( ses kaydı aldım, telefonu bilerek PSU'nun arka ve üst kısmına gelecek şekilde dibine dayadım sonuç bu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk 16 saniye telefonu kasanın arkasındaki PSU çıkışına dayadım, 16. saniyeden sonra ise kasanın içinde PSU'nun üzerine gelecek şekilde koydum. Bu ses dışardan bu kadar duyulmuyor öncelikle bunu belirtiyim, telefonda bariz duyuluyor. Acaba bu normal mi? Yoksa yukarılarda bahsi geçen ses sorunu bu mudur? @NitoKemal @Üfler @tugoli @jax teller fanboyu @SHER-LOCKED

Fan bir şeye temas ediyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı