- Makaleler
- 42
Aslında Z serisi bir anakartım olsa hiç uğraşmazdın. Sistem Casper ya da benzeri bir sistemin yükseltilmiş hali gibi.
Aslında Z serisi bir anakartım olsa hiç uğraşmazdın. Sistem Casper ya da benzeri bir sistemin yükseltilmiş hali gibi.
Güçlü ve PWM fan istiyorsanız sarı sarı Akasa Viper bakın:
![]()
Akasa "Viper" 12cm S-Flow Yüksek Performanslı 83CFM Sarı Sessiz Fan (AK-FN059) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanýn geliþtirdiði S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akýmýna ulaþmak için kanat tasarýmý hava akýmýný düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akýþý saðlýyor. Viper 1900 devirde tam 83.63...www.teknobiyotik.com
![]()
Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...www.teknobiyotik.com
Yüksek CFM, yüksek statik basınç ve PWM daha ne olsun![]()
Corsair bütçesine göre öneri yaptım karar sizin.
3 tane Akasa Viper S-Flow 12 CM (85 TL) 255 TL, 14 CM 305 TL civarı yapar her türlü Corsair modelinden daha ucuz.
Alıyorsanız uygun fiyata Arctic mantıklı onun harici Akasa öneririm.Corsair modelinden ucuz dogru ama 3 adet 12 CM, 2 adet 14 CM alacaktim yalniz anakartimda DC destegi olmadigindan dolayi almadim. Bu yuzden asiyor tam olarak butcemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.