Corsair Carbide 175R ile MSI B450 Tomahawk Max uyumlu mu?

Bütçe
600 TL

fatihdemirag_

Kilopat
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, MSI B450 Tomahawk Max anakartım var. Kasa için Corsair Carbide 175R düşünüyorum. M.2 SSD ile kullanacağım, normal SATA SSD ile değil. Bir sorun teşkil eder mi kullanım açısından? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu.

Ayrıca o kasa yerine Ranker Cygnus V2 almak daha iyi olur.

Uyumlu.

Ayrıca o kasa yerine Ranker Cygnus V2 almak daha iyi olur.

Ön tarafın sade durması benim hoşuma gidiyor dışarıdan bakınca ön tarafta RGB dönen fanları görünce sevmiyorum sade şekilde daha güzel, sadece uyar mı uymaz mı diye sormak istedim, teşekkür ederim cevabın için :) ve bir de thermalthake RGB PSU da taksam 600W yeterli olur mu ekran kartı daha almadım ama ne diyorsun 600W Thermalthake uygun olur mu? Ryzen 5 3600 işlemcim bulunmakta

O halde kasa olarak XPG Invader alınabilir ancak ön panele bir tane daha fan eklemenizi öneririm.

Ayrıca o güç kaynağı yerine XPG Pylon daha iyi olur.

Şu noktada Pylon alınmaz. COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA bu daha mantıklı. Stoğu bitmiş :(

Her şey uyumlu. Sadelik seviyorsan alınabilir. Ama yine de XPG Invader tavsiye ederim.

Aynen öyle sade seviyorum ön tarafı normal sade durması çok hoşuma gidiyor bir de RGB logosu var diye tercih ettim dediğin kasayı da değerlendireceğim, teşekkürler
Anakart ATX, kasanında ATX anakart desteği var. Anakartınızda M.2 yuvası da var. Bir sebep yok kullanamamanız için.
Teşekkürler 🙏

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı