Arkadaşlar ben 1 ay önce bir kasa topladım. Anakartım ASUS M5A97, kasam Corsair Carbide 200r. Fakat ön usb çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Bilgisayarı vatandaki adam topladı parçaları o taktı.
Hayır. Herhangi bir zarar gelmez. Mesela ben okulda iken okuldaki anakartı yanan bilgisayarının tüm parçalarını mecbur sökmek durumunda kalmıştım Hoca dedi aç bi kasaya dene açılmıyor falan demişti. İçini açtım baktım anakart püff demiş gitmiş. Zaten Vestel'in okullara dağıtacağı bilgisayardan ne hayır gelir
Üstad seninkini hoca demiş benim bilgisayarı alalı 1 ay olmadı 1400 tl ye aldım babam öldürür vallaha
Şimdi konuyu tam açıklığa kavuşturalım.Ben hangi kabloları çıkaracağım tam olarak (resimli gösterirseniz iyi olur ).
- - - Güncellendi - - -
Abi kasaya baktım da şimdi o usb 3 giriş yeri yok sadece güç yeri var Şimdi nereye takacağım ?
Üstad seninkini hoca demiş benim bilgisayarı alalı 1 ay olmadı 1400 tl ye aldım babam öldürür vallaha
Şimdi konuyu tam açıklığa kavuşturalım.Ben hangi kabloları çıkaracağım tam olarak (resimli gösterirseniz iyi olur ).