Corsair Carbide 200R Ön USB Sorunu

• Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.552
D

dieforhsyn07

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben 1 ay önce bir kasa topladım. Anakartım ASUS M5A97, kasam Corsair Carbide 200r. Fakat ön usb çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Bilgisayarı vatandaki adam topladı parçaları o taktı.

Hoca dedi fark etmez. Evdeki kasadan ben çok parça söküp taktım . Daha hiç birinin pini yamulmadı. Eğer Vatan'dan toplattırdıysan ve çok anlamıyorsan bu işlerden götür oraya Ön Panel USB'ler çalışmıyor. Diye sitem et. Kabloları kontrol edeceklerdir ve takılı bile olmasa sallamayacaklardır. O yüzden yaptık dediklerinde gözlerinin önünde tak ve dene aktarıyor mu aktarmıyor mu diye. Eğer okumaz ise Windows o zaman direk Vatan Mağaza sahibinin yanına git yapmadılar diye ona direk sitem et çıkış bağır çağır. Hemen halledeceklerdir.

500 mesaj yapmak için böyle saçma anılar anlatmana gerek yok.

Faturaları kontrol edeceğim okuldan gelince teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

CPU Z'den kontrol ettim fakat bütün parçalar uyuyor peki sorun nerede ?

500 mesaj yapmak için böyle saçma anılar anlatmana gerek yok.

Arkadaş sadece "hayır olmaz" yazıpta mesajı yollayabilirdi. Altına birşey yazınca mesaj kasmak mı oluyor? Asıl bence sizin yaptığınız mesaj kasmak.
Saçma buluyorsun da azıcık yukarı da "masaüstü bilgisayarlar" yazıyor, ona tıklarsın biter işkencen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yer yoksa yapacak birşey yok. Bilgisayarı toplayan adama git "bana ön panellere USB 3.0 bağlayabileceğim bir anakart ver" de, anakartını değiştirsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de durduk yere bir şey değiştirirler mi ? Önceden karar verseydin derse ne olacak ?

dieforhsyn07, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…