Corsair Carbide 200R Ön USB Sorunu

• Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.542
D

dieforhsyn07

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben 1 ay önce bir kasa topladım. Anakartım ASUS M5A97, kasam Corsair Carbide 200r. Fakat ön usb çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Bilgisayarı vatandaki adam topladı parçaları o taktı.

Üstad seninkini hoca demiş benim bilgisayarı alalı 1 ay olmadı 1400 tl ye aldım babam öldürür vallaha :D
Şimdi konuyu tam açıklığa kavuşturalım.Ben hangi kabloları çıkaracağım tam olarak (resimli gösterirseniz iyi olur ).

- - - Güncellendi - - -

Abi kasaya baktım da şimdi o usb 3 giriş yeri yok sadece güç yeri var :) Şimdi nereye takacağım ?

Hoca dedi fark etmez. Evdeki kasadan ben çok parça söküp taktım :D . Daha hiç birinin pini yamulmadı. Eğer Vatan'dan toplattırdıysan ve çok anlamıyorsan bu işlerden götür oraya Ön Panel USB'ler çalışmıyor. Diye sitem et. Kabloları kontrol edeceklerdir ve takılı bile olmasa sallamayacaklardır. O yüzden yaptık dediklerinde gözlerinin önünde tak ve dene aktarıyor mu aktarmıyor mu diye. Eğer okumaz ise Windows o zaman direk Vatan Mağaza sahibinin yanına git yapmadılar diye ona direk sitem et çıkış bağır çağır. Hemen halledeceklerdir.

Hayır. Herhangi bir zarar gelmez. Mesela ben okulda iken okuldaki anakartı yanan bilgisayarının tüm parçalarını mecbur sökmek durumunda kalmıştım :D Hoca dedi aç bi kasaya dene açılmıyor falan demişti. İçini açtım baktım anakart püff demiş gitmiş. Zaten Vestel'in okullara dağıtacağı bilgisayardan ne hayır gelir :D
500 mesaj yapmak için böyle saçma anılar anlatmana gerek yok.

500 mesaj yapmak için böyle saçma anılar anlatmana gerek yok.

Arkadaş sadece "hayır olmaz" yazıpta mesajı yollayabilirdi. Altına birşey yazınca mesaj kasmak mı oluyor? Asıl bence sizin yaptığınız mesaj kasmak.
Saçma buluyorsun da azıcık yukarı da "masaüstü bilgisayarlar" yazıyor, ona tıklarsın biter işkencen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad seninkini hoca demiş benim bilgisayarı alalı 1 ay olmadı 1400 tl ye aldım babam öldürür vallaha :D
Şimdi konuyu tam açıklığa kavuşturalım.Ben hangi kabloları çıkaracağım tam olarak (resimli gösterirseniz iyi olur ).

- - - Güncellendi - - -

Abi kasaya baktım da şimdi o usb 3 giriş yeri yok sadece güç yeri var :) Şimdi nereye takacağım ?

Yer yoksa yapacak birşey yok. Bilgisayarı toplayan adama git "bana ön panellere USB 3.0 bağlayabileceğim bir anakart ver" de, anakartını değiştirsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
dieforhsyn07, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı