Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #11 Silinen üye dedi: Çoğu kişi psu sesinden dolayı sevmiyordu kalitesiz diyordu Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ses yok. Hiçbir sorun yaşamadım. Kalite, garanti ve Cooler Master farkı... Cooler Master' dan şaşmayın. Ses felan yok.
Silinen üye dedi: Çoğu kişi psu sesinden dolayı sevmiyordu kalitesiz diyordu Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ses yok. Hiçbir sorun yaşamadım. Kalite, garanti ve Cooler Master farkı... Cooler Master' dan şaşmayın. Ses felan yok.
KS KS F Fatih DEMİR Ziyaretçi 30 Mart 2014 #12 Silinen üye dedi: Ben kullanıyorum ses yok. Hiçbir sorun yaşamadım. Kalite, garanti ve Cooler Master farkı... Cooler Master' dan şaşmayın. Ses felan yok. Genişletmek için tıkla... Açıkça çok kararsızım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2014
Silinen üye dedi: Ben kullanıyorum ses yok. Hiçbir sorun yaşamadım. Kalite, garanti ve Cooler Master farkı... Cooler Master' dan şaşmayın. Ses felan yok. Genişletmek için tıkla... Açıkça çok kararsızım.