Corsair Carbide SPEC-05 kasaya sahibim, içinde 1 adet fan bulunmakta fakat yeterli olduğunu düşünmüyorum bu yüzden 4 adet fan almayı düşünüyorum. İnternette araştırma yaptığım zaman "Tecware Arc Spectrum" adında bir fan buldum, sizce bu fanlar alınır mı? Alınmaz ise 400 TL bütçem var, fan önerir misiniz?
Darkflash Aigo DR12 PRO (12 cm-3lü Set) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Selamlar; Artık biraz hobiye dönüşen kasa ışıklandırma işine iyiden iyiye bulaşmış durumdayım. Önce RGB RAM gereksiz deyip almayan ben şimdi Çin memleketlerinden fan ve GPU bracketı adı altında parçalar alır oldum :p Fazla beceremem böyle şeyleri çektiğim fotoğraflar ve kısa da olsa bir video...
O linkteki fanlar hakkında yeterli bilgi bulamadım o yüzden bana pek sağlıklı gelmediler. Rulman kaliteleri, kaç CFM hava pompaladiklari ve kaç DB ses aralığında çalıştıkları fanların kalite ve performansını belirleyen temel unsurlar.Hem görsellik hem kalite hem de yüksek hava akışı istiyorsanız fractal Prism 12 fanlari tavsiye ederim lakin dolar artışıyla fiyatları 600 TL civarına yükseldi. Gorsellik önemli değil performans ve kalite isterseniz Akasa Venom Viper 12cm fanlar çok iyi tane fiyatı 120TL civarında olmaları lazim.