Aynı kalite mi? 100W daha fazla potansiyeli var diye mi? Tier 3 güç kaynağı ile Tier 1 güç kaynağını aynı kefeye koymak ve daha pahalı olan Tier 3 ürünü önermek de ayrı bir kafa.Aynı kalitede CS 750M 420 TL gayet iyi bir fiyat. Amazon'dan geliş fiyatı neredeyse. CS750M alınıp da paşa paşa overclock yapılır, yıllarca kullanılır. İkisi de aynı sınıf güç kaynağı olduğundan hazırda 420 TL'ye varken alınmalı.
Ne içiyorsunuz anlamıyorum ki, bana GQ'in Tier 1 olarak gösterildiği bir kaynak ver. Daha GS, G2,G3 dururken sen gelmiş GQ T1 diyorsun, şaka gibi. Kaynağınızı adam gibi araştırın, bakkal mısınız nesiniz?Aynı kalite mi? 100W daha fazla potansiyeli var diye mi? Tier 3 güç kaynağı ile Tier 1 güç kaynağını aynı kefeye koymak ve daha pahalı olan Tier 3 ürünü önermek de ayrı bir kafa.
Yukarıda yazdım, bu kadar fazla düşünmene gerek yok. Kısa devre, uzun devre, düşük voltaj, aşırı voltaj gibi her türlü koruma var. Kaliteli bir güç kaynağı. Güç kesintilerinde de sorun olmaz.Özür dileyerek konudan birazcık bağımsız bir soru sormak istiyorum. Acaba alacağım PSU da bu akım voltaj vs. gibi korumalar olsa anakartım da olmasa ani elektrik kesintilerine karşı sorun çıkar mı ? Bileşenleri korur mu? Haşata çıkan parçam olur mu ?
Belirtdiğiniz PSU'ya da bakacağım. Yalnız Türkiye de yok ise Amazondan almam.Eki Görüntüle 254218
He kardeş kusura bakma bakkalım ben, Tier 1-2 ürünler olan Super Flower, EVGA, Seasonic gibi markaları öneriyorum.
Nanokatalog'da mevcut. Böyle bir güç kaynağı varken sırf arkadaşın ego savaşı uğruna savunduğu CS750M'i alırsan hata edersin.Belirtdiğiniz PSU'ya da bakacağım. Yalnız Türkiye de yok ise Amazondan almam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.