Corsair Destek mailde ne demek istemiş?

Merhaba arkadaşlar. Commercial Invoice ve Shipping Label harici, paketlenen ürünün adının ve sayısının yazdığı bir pdf daha gönderiyorlar. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Mouse göndereceğim için bu kadar evrakı kutunun üzerine görünür şekilde nasıl ekleyeceğim? Ayrıca her evraktan birer tane kutu içine koyup, birer tane de kutu üzerine mi yapıştırmam gerekiyor?
En son bahsettiğiniz PDF’i kutuya koli bandı ile yapıştırıp, invoice belgeleri imzalayın. Hem invoice hem de label kağıtlarını 2’şer adet çıkartın. Belgeleri kargo görevlisine teslim edin. Bunları yapmanız yeterli. Label ve invoice kısmını kargo şirketi halledecek.
Ürünü bugün aldım. Gümrükten direkt geçti. Kimse aramadı bile. Bir de iade bankaya yansırsa çok güzel olacak 😃
3D9E8BEB-E116-4090-A68A-9AACEBB9266A.jpeg

@Ali Pınar

Son düzenleme:
@MoonDrag Hocam, selamlar. Benimki de kirildi, RMA olusturdum ve tekrar kargolama sureci basladi ancak ben o sureci hafizadan sildim 🤭 Simdi, sureci su sekilde yapmayi planliyorum hatam var mi?

• Oncelikle farkli kutuyla ugrasmayacagim, direkt kendi kutusunun uzerine baloncuk sarip gonderecegim.
  • Commercial Invoice'u 2 kere yazdirip imzaladim. Bir tanesini kutunun icine koydum, digerini gorevliye verecegim.
  • Icinde adres bilgim, RMA numaram ve mailimin oldugu kagittan 2 tane yazdirdim. Birini kutunun icine koydum, digerini gorevliye verecegim.
  • Waybill'den de 2 tane yazdirdim, ikisini de gorevliye verecegim.
Saniyorum gorevli Waybill, Commercial Invoice ve iletisim bilgilerimin oldugu belge DHL'nin verecegi seffaf dosyayla kutunun disina yapistiracak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı