tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.015 Makaleler 63 Çözümler 170 22 Haziran 2019 #11 Silinen üye dedi: Hocam kusura bakmayın, benim hatam . Eğer gerçekten bu hızlar sizi rahatsız ediyorsa, Servis'e gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, yardım etme niyetiniz bile yeterli. İşte tamam da servis nerede, nasıl göndereceğim onu anlamadım gitti işte.
Silinen üye dedi: Hocam kusura bakmayın, benim hatam . Eğer gerçekten bu hızlar sizi rahatsız ediyorsa, Servis'e gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, yardım etme niyetiniz bile yeterli. İşte tamam da servis nerede, nasıl göndereceğim onu anlamadım gitti işte.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 22 Haziran 2019 #12 Hocam SSD'nizin kutusunun üzerinde yetkili servis yazıyor, Bildiğim kadarıyla bakabilir misiniz.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 22 Haziran 2019 #13 tristessehivernale dedi: Estağfurullah, yardım etme niyetiniz bile yeterli. İşte tamam da servis nerede, nasıl göndereceğim onu anlamadım gitti işte. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayara götüreceksin onlar gönderecek servise.
tristessehivernale dedi: Estağfurullah, yardım etme niyetiniz bile yeterli. İşte tamam da servis nerede, nasıl göndereceğim onu anlamadım gitti işte. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayara götüreceksin onlar gönderecek servise.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.015 Makaleler 63 Çözümler 170 22 Haziran 2019 #14 Silinen üye dedi: Hocam SSD'nizin kutusunun üzerinde yetkili servis yazıyor, Bildiğim kadarıyla bakabilir misiniz. Genişletmek için tıkla... İzin günümde uğraşırım hocam kutular yatağın altında falan biraz keyif yapayım acelesi yok bakıp gönderirim. Melih ALBAYRAK dedi: Vatan bilgisayara götüreceksin onlar gönderecek servise. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yetkili servis yazmıyorsa oraya götürürüm hocam, teşekkürler ilgin için.
Silinen üye dedi: Hocam SSD'nizin kutusunun üzerinde yetkili servis yazıyor, Bildiğim kadarıyla bakabilir misiniz. Genişletmek için tıkla... İzin günümde uğraşırım hocam kutular yatağın altında falan biraz keyif yapayım acelesi yok bakıp gönderirim. Melih ALBAYRAK dedi: Vatan bilgisayara götüreceksin onlar gönderecek servise. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yetkili servis yazmıyorsa oraya götürürüm hocam, teşekkürler ilgin için.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 22 Haziran 2019 #15 tristessehivernale dedi: İzin günümde uğraşırım hocam kutular yatağın altında falan biraz keyif yapayım acelesi yok bakıp gönderirim. Arkadaşın dediği gibi yetkili servis yazmıyorsa oraya götürürüm hocam, teşekkürler ilgin için. Genişletmek için tıkla... Aslında sıkıntı yaratmıyorsa, Göndermenize pek gerek yok gibi yine de siz bilirsiniz hocam
tristessehivernale dedi: İzin günümde uğraşırım hocam kutular yatağın altında falan biraz keyif yapayım acelesi yok bakıp gönderirim. Arkadaşın dediği gibi yetkili servis yazmıyorsa oraya götürürüm hocam, teşekkürler ilgin için. Genişletmek için tıkla... Aslında sıkıntı yaratmıyorsa, Göndermenize pek gerek yok gibi yine de siz bilirsiniz hocam
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.015 Makaleler 63 Çözümler 170 22 Haziran 2019 #16 Silinen üye dedi: Aslında sıkıntı yaratmıyorsa, Göndermenize pek gerek yok gibi yine de siz bilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Ya konu ile alakasız kalacak lakin bu diğer SSD'nin sonuçları Buna bakıp diğerine bakınca benchmark paylaşmaya utanır oluyorum
Silinen üye dedi: Aslında sıkıntı yaratmıyorsa, Göndermenize pek gerek yok gibi yine de siz bilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Ya konu ile alakasız kalacak lakin bu diğer SSD'nin sonuçları Buna bakıp diğerine bakınca benchmark paylaşmaya utanır oluyorum