Bugün SSD ve HDD'ye HD Tune ve CrystalDiskMark kullanarak test yaptım ve bu şekilde sonuçlar aldım. Sizce bu sonuçlar normal mi? SSD için yazma hızı sanki çıkması gerektiğinden çok düşük çıkmış gibi görünüyor, pek anlamadığım için buraya konu açma gereği hissettim. Normal değilse yapmam gereken işlemler neler?
Test ettiğiniz HD Tune sürümü eski. 5.70 sürümü ile harddisk hariç tekrar aynı testleri gerçekleştirin ve SSD'nin health kısmını paylaşın. Yazılımın sürüm eskiliğinden kaynaklı bir hata yoksa SSD'nin okuma grafiği aşırı dalgalı. Ayrıca AIDA64 Extreme yazılımından HTML raporu oluşturup paylaşın.
Test ettiğiniz HD Tune sürümü eski. 5.70 sürümü ile harddisk hariç tekrar aynı testleri gerçekleştirin ve SSD'nin health kısmını paylaşın. Yazılımın sürüm eskiliğinden kaynaklı bir hata yoksa SSD'nin okuma grafiği aşırı dalgalı. Ayrıca AIDA64 Extreme yazılımından HTML raporu oluşturup paylaşın.
HKboot 2017'yi indirip .iso dosyasını USB'ye yazdırın ve boot edin. Windows 10 x64 seçeneği ile başlatıp masaüstündeki HD Tune PRO ile SSD'nize tekrar benchmark testi yapıp buradan paylaşın sıkıntı anlaşılacak.
HKboot 2017'yi indirip .iso dosyasını USB'ye yazdırın ve boot edin. Windows 10 x64 seçeneği ile başlatıp masaüstündeki HD Tune PRO ile SSD'nize tekrar benchmark testi yapıp buradan paylaşın sıkıntı anlaşılacak.
HKboot 2017'den başlatıp dediklerimi harfiyen yaptıysanız grafiklere göre SSD'niz arızalı. Garanti işlemlerini başlatabilirsiniz. Emin olmak için farklı bir sistemde SSD'nize tekrar benchmark testi yapabilirsiniz. Kolay gelsin.