1-2 hafta içinde bu 2 klavyeden birini alacam ama hangisini almalıyım kafam biraz karışık.
Trigger Z'yi alacaktım aslında ama evime baya yakın olan bir mağazada, 400 TL'den satıldığını gördüm.
İkiside 400 TL civarında, sizce hangi klavyeyi almalıyım?
Trigger-Z internette 270 TL'ye falan bulunabiliyor. 400 TL vermeniz saçma olur. 400 TL kadar bütçeniz varsa Masterkeys Pro L White alınabilir. K70 de gayet güzel bir modeldir.
1-2 hafta içinde bu 2 klavyeden birini alacam ama hangisini almalıyım kafam biraz karışık.
Trigger Z'yi alacaktım aslında ama evime baya yakın olan bir mağazada, 400 TL'den satıldığını gördüm.
İkiside 400 TL civarında, sizce hangi klavyeyi almalıyım?
Trigger-Z internette 270 TL'ye falan bulunabiliyor. 400 TL vermeniz saçma olur. 400 TL kadar bütçeniz varsa Masterkeys Pro L White alınabilir. K70 de gayet güzel bir modeldir.
PUBG oynuyormusun? eğer oynuyorsan sana güzel bir önerim olabilir, Hepsiburada'da G413 alana PUBG "Jeans (Tan)" skini veriyor, eşyanın değeri şu an 370 TL. Bir araştır kampanya bitmediyse al derim. Skini satar CS:GO eşyası alırsın Bynogame'den nakite cevirirsin.
Trigger-Z stokları tükenmiş. Olan birkaç mağaza var, onlarda da fiyat uçmuş. Trigger-Z o fiyata alınmaz. Birkaç aya kadar Zoccoshop gibi mağazalarda 270 TL'ye satılmıştı.