Corsair Gaming K70 vs CM Storm Trigger Z

BloodyQinQ

Kilopat
Daha fazla  
1-2 hafta içinde bu 2 klavyeden birini alacam ama hangisini almalıyım kafam biraz karışık.
Trigger Z'yi alacaktım aslında ama evime baya yakın olan bir mağazada, 400 TL'den satıldığını gördüm.
İkiside 400 TL civarında, sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu klavye olunca Corsair'i tek geçerim. Rakiplerinde de başarılı ürünler var ama bana hitap eden marka Corsair oluyor genelde..

Trigger-Z internette 270 TL'ye falan bulunabiliyor. 400 TL vermeniz saçma olur. 400 TL kadar bütçeniz varsa Masterkeys Pro L White alınabilir. K70 de gayet güzel bir modeldir.

Minimum 360 TL'den başlıyor, 270 TL'ye nereden buldunuz?

PUBG oynuyormusun? eğer oynuyorsan sana güzel bir önerim olabilir, Hepsiburada'da G413 alana PUBG "Jeans (Tan)" skini veriyor, eşyanın değeri şu an 370 TL. Bir araştır kampanya bitmediyse al derim. Skini satar CS:GO eşyası alırsın Bynogame'den nakite cevirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trigger-Z internette 270 TL'ye falan bulunabiliyor. 400 TL vermeniz saçma olur. 400 TL kadar bütçeniz varsa Masterkeys Pro L White alınabilir. K70 de gayet güzel bir modeldir.
Ben 350'den aşağı görmedim bir link atsanızda bizi aydınlatsanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…