Corsair Glaive RGB Oyuncu Faresi İncelemesi

Bir kaç haftadır bende aynı mouse u kullanıyorum. Bir insanın mouse tan beklentisi neyse bence karşılıyor. Ben memnun kaldım bozulsa yine gider aynısını alırım şuan

Bir kaç haftadır bende aynı mouse u kullanıyorum. Bir insanın mouse tan beklentisi neyse bence karşılıyor. Ben memnun kaldım bozulsa yine gider aynısını alırım şuan
Hayırlı olsun. Benimki de 1 yıl oldu, hala keyifle kullanıyorum.

Gayet güzel bir mouse.

Şekli çok hoşuma gitti. İnceleme için teşekkürler.

Hocam iyi günler. Mouse kullanmaya devam ediyor musunuz? Mouse almayı düşünüyorum. Corsair glavie, razer deathadder elite arasında kaldım. Isınma problemi hala devam ediyor mu? Çift tıklama problemi yaşadınız mı? Şimdiden teşekkürler...

Isınma problemi ürünün kronik sorunu zaten. Yani belli bir dönem yaşanan bir süre sonra geçen bir şey değil. Çift tıklama soruda Glaive kullanıcılarının çok sık başını ağrıtan yanı. Güzel ürün ama kusurlu birazcık.

Hadi ya iyi demedin şimdi. Biraz kanım kaynar gibi olmuştu ürüne. Razer yönelecek gibiyim

Hadi ya iyi demedin şimdi. Biraz kanım kaynar gibi olmuştu ürüne. Razer yönelecek gibiyim
Alev atmıyor ısınma derken ama hafif rahatsız ediyor. Çift tıklamayla ben karşılaşmadım ama günde 5 6 saat sürekli oyun oynayan biri için bu daha kısa sürede mümkün hale gelecektir.

Bir ısınma problemi yok. Sdece aydınlatma kısmı büyük olduğu için hafif sıcak olugor. O da uzun süre kullanmazsanjz.

Ayrıca çift tıklama gibi sorın yada kronikte duymadım. Ama olsa bile Corsair sattığı ürünün arkasında duracaktıe. Rma ve garanti olarak yolda bırakmaz. Razerdan da daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…