Usb modeli varsa oda olur oyun ekipmanlarında wirless'a güvenmiyorum çok bir gerekliliğide yok bence.Sizce corsair glaive RGB PRO nasıldır ?İronclaw rgb wireless modelinden bahsediyorsan bende almak istiyorum ama şuan Türkiyede hiçbir satıcıda yok,geçen ay sonuna kadar vardı fiyatı da 435tl civarıydı ama kalmamış![]()
Kullanmadım fakat youtubeda inceleme videolarını izlemiştim sende izle istersen. Wireless mouse konusuna gelirsek bu mouse 2.4GHZ bandında bağlantı kuruyor iki seçeneği var oyun için 2.4GHZ yada normal kullanım için bluetooth bağlantısı yapabiliyorsun,aradaki fark hız dışında pil süresi bluetooth ile %40 daha uzun sürüyor. Bu teknoloji üst düzey markaların mouselarinda var kimi hyperspeed diye adlandırmış kimi daha farklı.Usb modeli varsa oda olur oyun ekipmanlarında wirless'a güvenmiyorum çok bir gerekliliğide yok bence.Sizce corsair glaive RGB PRO nasıldır ?
Anladım dostum bilgiler için teşekkür ederim.Sanırım tercihimi glaive'den yana kullanacam ben cünkü bu aksam almayı düsünüyorum.İnce hesapta şuan 400 lira.Kullanmadım fakat youtubeda inceleme videolarını izlemiştim sende izle istersen. Wireless mouse konusuna gelirsek bu mouse 2.4GHZ bandında bağlantı kuruyor iki seçeneği var oyun için 2.4GHZ yada normal kullanım için bluetooth bağlantısı yapabiliyorsun,aradaki fark hız dışında pil süresi bluetooth ile %40 daha uzun sürüyor. Bu teknoloji üst düzey markaların mouselarinda var kimi hyperspeed diye adlandırmış kimi daha farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.