Corsair H100i GTX Ön İnceleme

@Ahmet Mert Düzgünoğlu bu kasayı alıcam bende Nasıl memnun musun? Görsellik olarak süper bence. İşlevsel ve kablolama olarak nasıl?

Gürültü olarak?

Yan kapak benim yamuk neden bilmiyorum. Kablolama konusunda ben sadece arka kısımda sıkıntı yaşadım. Onun dışında çok güzel kasa. 900d de alabilirsin.

Merhabalar. Bende de h100i gtx var ve yarın montajını yapmayı düşünüyorum. Montajı yaparken termal macun uyguladınız mı ?

Merhabalar. Bende de h100i gtx var ve yarın montajını yapmayı düşünüyorum. Montajı yaparken termal macun uyguladınız mı ?
Kendi macunu ile daha iyi performans almıştım. Macunu değiştirmek zorunda kaldım. Noctua nt h1 sürdüm fakat eskisi kadar performans alamadım.

Hayırlı olsun üzerinden biraz zaman geçmiş bende sorularımı sorayım; aynı üründen almayı planlıyorum siz biraz kullandığınıza göre h110i gtx mi tercih etmeliyim yoksa h100i gtx yeterli midir ? Bana gayet yeterli görünüyor ama bir de kullanıcı olarak yorumlarınızı duymak istedim.
Diğer sorum; ürünü düşündüğüm sitede ki bir şahıstan mı aldınız? O ilanı bende görmüştüm. Hem evga psu hem corsair soğutucu getirten birisi. Alışveriş güvenilir midir ? Mesajla sormak isterdim ama mesaj atılmıyor sanırım . Yoksa doğrudan Amazon'dan kendim getirteceğim. Gene karlı oluyor .

Son düzenleme:
Son derece güvenilir bir abimiz. 980 Ti da aldım. Bence H110i GTX almalısınız. Yüzey alanının büyük olması radyatörün sıcak olmasında hızlı soğumasını sağlıyor ve boşta iken daha düşük ısı değerleri alıyorsunuz. Ben H100i GTX den son derece memnunum.

Objektif yorumunuz için sağolun, gayet yardımcı oldu bu yorum bana . Süper öyleyse, 110'la 100 arasında bir seçim yapmak kalıyor bana. Teşekkürler tekrar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…