Corsair H150i Elite Capellix 2190TL

Makaleler
42
Bu fiyata konuşsa bile alınır diyecektim stok bitmiş.
Gerçekten öyle. Uzun zamandır takip ediyordum hep 3.000₺ üzerinde seyrediyordu. Dün aldım şimdi dağıtıma çıkarıldı mesajı geldi. Sanırım son stoğu ben aldım. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır.

2-3 hafta önce Hepsiburada'da 2400 liralara, 1-2 hafta önce Amazon'da 2300 liralara satıldı. Hem de anlık indirim değil, günlerce bu fiyatlardan durdu.
2000+ liraya işlemci soğutucusu alıp "Bu fiyata konuşsa bile alınır" demek çok komik.
Daha önceden kullanmış birisi olarak yorum yaptım ben. Pompa vızır vızır ses çıkarıyor. Şu anda Liquid Freezer II kullanıyorum, inanılmaz memnunum.
Amazon Almanya'dan 1800 liraya 360 mm Liquid Freezer II alın, kalan ~400 liraya da daha iyi bir kasa alırsınız.

2-3 hafta önce Hepsiburada'da 2400 liralara, 1-2 hafta önce Amazon'da 2300 liralara satıldı. Hem de anlık indirim değil, günlerce bu fiyatlardan durdu.
2000+ liraya işlemci soğutucusu alıp "Bu fiyata konuşsa bile alınır" demek çok komik.
Daha önceden kullanmış birisi olarak yorum yaptım ben. Pompa vızır vızır ses çıkarıyor. Şu anda Liquid Freezer II kullanıyorum, inanılmaz memnunum.
Amazon Almanya'dan 1800 liraya 360 mm Liquid Freezer II alın, kalan ~400 liraya da daha iyi bir kasa alırsınız.
Dostum benim lafım sana değildi. Ayrıca 2000 para değil artık. Ben de kullanıyorum aynı soğutucuyu, memnunum.
Komik olan sensin, ne bu alınganlık?
Corsair'in ML fanları, commander prosu yeter.
Corsair'in ML fanları, commander prosu yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı