- Makaleler
- 3
Mesele lafının bana olup olmaması değil.Dostum benim lafım sana değildi. Ayrıca 2000 para değil artık. Ben de kullanıyorum aynı soğutucuyu, memnunum.
Komik olan sensin, ne bu alınganlık?
Corsair'in ML fanları, commander prosu yeter.
Corsair'in ML fanları, commander prosu yeter.
İnsanları yanlış yönlendirmen. Kimisi ben ses duyamıyorum dese de pompanın sesli çalıştığı bir gerçek. 2200 TL verip neden sesli bir pompa alasın, bir düşünsene? Şahsen bu sesin kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde satılmamalı.
ML fanları güzel, ona lafım yok. Görünüş de güzel. Performans da iyi. Commander Pro gram umrumda değil, zira ederinin kat kat üstüne satılıyor. Bu soğutucu da aynı şekilde, ederinden çok daha pahalıya satılıyor. 2200'e belki alınır ama 3500'den düşmüş; kaçırmayın, çok iyi fiyat demek yanlış.
2000 TL para değil diyorsun, 1800 liraya AM4 soket için en iyi soğutuculardan Liquid Freezer II var. En azından pompayı istediğin hızda çalıştırabiliyorsun, boşta o vızır vızır sesi dinlemek zorunda kalmıyorsun.
3-4 ay önce Fuma 2 kullanıyordum, bilgisayarı açık bırakıp uyuyabiliyordum. H150i EC ile uyuyamıyordum. Sonunda Liquid Freezer II tam aradığım soğutucuymuş, gerekince bilgisayarı açık bırakıp uyuyabiliyorum.