Corsair H150i LCD ekrana görüntü gelmiyor

mstanar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Corsair H150i LCD ekrana görüntü gelmiyor. Düne kadar sapasağlam çalışıyordu tüm RGB'ler fanlar çalışıyor, soğutucu işini yapıyor yani ama LCD ekranı açılmıyor. Bilgisayarda USB aygıtı tanınmadı hatası verip duruyor. Ne yapmam gerekir? Daha 1 haftalık soğutucu.

Dosya Ekleri

• IMG_6785.jpeg
    IMG_6785.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6783.jpeg
    IMG_6783.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 10
Bu donanımsal bir hatadan dolayı olabilir. Ekranın bağlantılarını kontrol edin, söküp yeniden takın. Olmazsa ve garantisi de devam ediyorsa firma ile iletişime geçip durumu bildirin.
Tüm bağlantılar yapıldı zaten çalışan birşeydi ama çalışmamaya başladı kabloları çıkardım taktım rgbleri çalışıyor ama görüntü gelmiyor kabloyu takınca usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor

O zaman garantiye gönderebilirsiniz. Bunun haricinde garantiyi bozmadan yapabileceğiniz müdahale kabloyu değiştirip denemek ya da başka bir bilgisayarda denemek olabilir ama elinizde yoktur diye tahmin ediyorum.

O zaman garantiye gönderebilirsiniz. Bunun haricinde garantiyi bozmadan yapabileceğiniz müdahale kabloyu değiştirip denemek ya da başka bir bilgisayarda denemek olabilir ama elinizde yoktur diye tahmin ediyorum.
daha alalı 1 hafta olmadı şimdi garanti bekleticek diye hiç göndermek istemiyorum

Maalesef, el mahkum. Eğer ekransız çalışabiliyorsa sadece ekran ve kablosunu gönderirsiniz ve PC'yi kullanmaya devam edebilirsiniz. Olmuyorsa komple gönderip stok soğutucu ile garanti süresince idare edebilirsiniz.

Maalesef, el mahkum. Eğer ekransız çalışabiliyorsa sadece ekran ve kablosunu gönderirsiniz ve PC'yi kullanmaya devam edebilirsiniz. Olmuyorsa komple gönderip stok soğutucu ile garanti süresince idare edebilirsiniz.
hepsi bir bütün ekranla birlikte stok soğutucumda yok maalesef mecbur bekleyeceğim

Yeni konular

Geri
Yukarı